Η Σαββέρια Μαργιολά live στην Οδό Ονείρων

Με ανανεωμένο πρόγραμμα και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, τις συνεργασίες της, αλλά και γνωστά και πολυαγαπημένα, η Σαββέρια Μαργιολά ταξιδεύει και αυτό τον χειμώνα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Έχοντας στις αποσκευές της ένα ολοκαίνουργιο, υπέροχο τραγούδι που της χάρισες ο ταλαντούχος Θοδωρής Κοτονιάς, με τίτλο «Ποιος», αλλά και προετοιμάζοντας την κυκλοφορία, ενός ακόμη […]

Με ανανεωμένο πρόγραμμα και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, τις συνεργασίες της, αλλά και γνωστά και πολυαγαπημένα, η Σαββέρια Μαργιολά ταξιδεύει και αυτό τον χειμώνα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Έχοντας στις αποσκευές της ένα ολοκαίνουργιο, υπέροχο τραγούδι που της χάρισες ο ταλαντούχος Θοδωρής Κοτονιάς, με τίτλο «Ποιος», αλλά και προετοιμάζοντας την κυκλοφορία, ενός ακόμη single, που σίγουρα θα το χορέψουμε, έρχεται να μας ξεσηκώσει με τις υπέροχες ερμηνείες της και την καλή της διάθεση.

Από το «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις» που παραμένει «ψηλά» στις προτιμήσεις των ακροατών… μέχρι τα τραγούδια που ερμήνευσαν ο Νίκος Παπάζογλου, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Χαρούλα Αλεξίου και η Βίκυ Μοσχολιού, χωρίς βέβαια να λείπουν Παπακωνσταντίνου, Μάλαμας, Περίδης, καθώς και αγαπημένα τραγούδια από τους ρεμπέτικους δρόμους και τις παραδοσιακές διαδρομές.

Ένα μουσικό ταξίδι απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας, με συναίσθημα, επικοινωνία, εντάσεις και αντιθέσεις.

Παίζουν:

Μάριος Μούρμουρας: κιθάρα, fx, live-sampling
Νίκος Πασσαλίδης: μπουζούκι , λαούτο
Οργάνωση Παραγωγής:IMAGINART

INFO
Ώρα έναρξης: 22.00
Οδός Ονείρων (Τσιριγώτη 6 Χαλκίδα)
Είσοδος: 7 ευρώ| Τηλ. κρατήσεων: 697 811 7103

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top