Η πολύχρωμη γωνιά της Χαλκίδας που μάλλον δεν έχεις προσέξει! (pics)

Σε μέρη που δεν περιμένεις καμιά φορά, μπορεί να βρεθείς μπροστά σε κάτι που θα σε κάνει να σταματήσεις, να κοιτάξεις και να χαμογελάσεις! Αυτό συνέβη κάνοντας μια βόλτα σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Χαλκίδας, στην Καναπίτσα! Εκεί που η διαδρομή που ακολουθείς είναι παράλληλα με τη θάλασσα, μέσα από μικρά στενάκια και […]

Σε μέρη που δεν περιμένεις καμιά φορά, μπορεί να βρεθείς μπροστά σε κάτι που θα σε κάνει να σταματήσεις, να κοιτάξεις και να χαμογελάσεις!

Αυτό συνέβη κάνοντας μια βόλτα σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Χαλκίδας, στην Καναπίτσα! Εκεί που η διαδρομή που ακολουθείς είναι παράλληλα με τη θάλασσα, μέσα από μικρά στενάκια και πλακόστρωτα! Μια γειτονιά που έχεις ζηλέψει σίγουρα τους κατοίκους της!

Εκεί λοιπόν, βρήκαμε έναν “παράξενο” τοίχο, τον οποίο δεν γίνεται να προσπεράσεις! Είναι γεμάτος χρώματα και διάφορα σχέδια, που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία, ενώ αναρωτιέσαι ποιος το έκανε, γιατί διάλεξε αυτό το σημείο και γιατί όλα μαζί;

Ξεχωρίσαμε τα stencil με τα σχέδια του Banksy, με τα κορίτσια και τα μπαλόνια, που στολίζουν τοίχους σε πολλά μέρη του κόσμου και μας έκανε εντύπωση που τα είδαμε και στη Χαλκίδα!

Ένα λουλούδι που θυμίζει παιδικό σχέδιο, δεν είναι σίγουρα έργο τέχνης, αλλά φαίνεται τόσο ταιριαστό στον χρωματιστό αυτό τοίχο!

Και ένα μήνυμα προς την “ετοιμοθάνατη” καρδιά της Ελλάδας, να μην σταματήσει να χτυπά!

Και φυσικά ο superman, ψηλότερα από όλα τα σχέδια, να μας θυμίζει ότι δεν χρειαζόμαστε άλλους ήρωες!

Μοιάζουν τόσο παράταιρα μεταξύ τους και όμως δένουν τόσο αρμονικά αν τα χαζεύεις από μακριά και σίγουρα δίνουν σε αυτόν τον τοίχο τον τίτλο της πιο χρωματιστής και παράξενης γωνιάς της πόλης!

 

Φωτογραφίες: Βασίλης Ντέμης

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top