Η παραλία Χαλκίδας, μια μεγάλη “πισίνα”! (pics)

Μπορεί να άργησε να παραδοθεί το έργο, αλλά τουλάχιστον άξιζε τον κόπο. Το καλό αργεί να γίνει όπως λένε, και το έργο της νέας προβλήτας του Αγίου Νικολάου που ήταν ενταγμένο στα έργα αποκατάστασης των σπηλαιώσεων στην παραλία Χαλκίδας είναι γεγονός. Η νέα προβλήτα διαθέτει έναν εντυπωσιακό υποθαλάσσιο φωτισμό, και κάνει το συγκεκριμένο σημείο της […]

Μπορεί να άργησε να παραδοθεί το έργο, αλλά τουλάχιστον άξιζε τον κόπο. Το καλό αργεί να γίνει όπως λένε, και το έργο της νέας προβλήτας του Αγίου Νικολάου που ήταν ενταγμένο στα έργα αποκατάστασης των σπηλαιώσεων στην παραλία Χαλκίδας είναι γεγονός.

Η νέα προβλήτα διαθέτει έναν εντυπωσιακό υποθαλάσσιο φωτισμό, και κάνει το συγκεκριμένο σημείο της θάλασσας στην παραλία της πόλης να μοιάζει με πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υποθαλάσσιος φωτισμός κατασκευάστηκε με πρωτοβουλία του Οργανισμού Λιμένων Ευβοίας, ο οποίος πλήρωσε για το συγκεκριμένο κόστος.

 

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top