Η παράδοση συναντά τις σύγχρονες γεύσεις στον πεζόδρομο της Αβάντων (pics)

Το αυθεντικό, παραδοσιακό κουλούρι, θέλει μεράκι και μυστική συνταγή! Αυτά τα δύο συστατικά, έχει το αγαπημένο μας στέκι στην Αβάντων, το «Κουλούρι της πόλης»! Το «Κουλούρι της Πόλης», έρχεται από το μακρινό 1900 και την Κωνσταντινούπολη. Μια συνταγή που ήρθε από την Πόλη στην Θεσσαλονίκη και σταδιακά ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα! Όλα τα προϊόντα […]

Το αυθεντικό, παραδοσιακό κουλούρι, θέλει μεράκι και μυστική συνταγή!

Αυτά τα δύο συστατικά, έχει το αγαπημένο μας στέκι στην Αβάντων, το «Κουλούρι της πόλης»!

Το «Κουλούρι της Πόλης», έρχεται από το μακρινό 1900 και την Κωνσταντινούπολη.

Μια συνταγή που ήρθε από την Πόλη στην Θεσσαλονίκη και σταδιακά ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα!

Όλα τα προϊόντα εξακολουθούν να παρασκευάζονται καθημερινά στο εργαστήριο, με την πρωτότυπη παραδοσιακή συνταγή ώστε να απολαμβάνετε τραγανό και μυρωδάτο κουλούρι , φτιαγμένο πάντα με αγνά υλικά!

Κλασικό, ολικής, ή με cranberries;

Ό,τι και να διαλέξεις, σίγουρα θα κολλήσεις με τη μοναδική γεύση και την ποιότητα από το «Κουλούρι της Πόλης»!

Φυσικά, πρέπει να δοκιμάσεις και το γεμιστό φρατζοκούλουρο, με τη μοναδική ζύμη του κουλουριού και μια μεγάλη ποικιλία σε αλμυρή και γλυκιά γέμιση!

Εμείς ξεχωρίσαμε γεύσεις που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού στη Χαλκίδα, όπως το φρατζοκούλουρο με πραλίνα φουντουκιού και καρύδα, αλλά και με φέτα Δωδώνης και λιαστή ντομάτα!

Μαζί με το καφεδάκι μας, με την υπογραφή της Portiolli Espresso, απολαύσαμε όλες τις λιχουδιές, στα τραπεζάκια στον πεζόδρομο της Αβάντων, συνδυάζοντας και τα ψώνια μας!

Το «Κουλούρι της Πόλης», έρχεται και στον χώρο σου, με ένα τηλέφωνο στο 2221 181081 ή μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου μέσω efood!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top