Η Οδός Ονείρων ετοιμάζει ταξίδι…με την Ελένη Δήμου!

Η σεζόν για τα αγαπημένα μας live στη μουσική σκηνή «Οδός Ονείρων», ξεκινά, με μια αγαπημένη ερμηνεύτρια! Η Ελένη Δήμου, με τη μοναδική φωνή της και τραγούδια που μας συντροφεύουν εδώ και πολλά χρόνια, έρχεται  για να μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά! Σε ένα πρόγραμμα λοιπόν, εφ όλης της ύλης η Ελένη Δήμου θα εμφανιστεί […]

Η σεζόν για τα αγαπημένα μας live στη μουσική σκηνή «Οδός Ονείρων», ξεκινά, με μια αγαπημένη ερμηνεύτρια!

Η Ελένη Δήμου, με τη μοναδική φωνή της και τραγούδια που μας συντροφεύουν εδώ και πολλά χρόνια, έρχεται  για να μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά!

Σε ένα πρόγραμμα λοιπόν, εφ όλης της ύλης η Ελένη Δήμου θα εμφανιστεί στην “Οδό Ονείρων”  την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 μ.μ.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27 Δεκεμβρίου 1957, με καταγωγή από την Βόρεια Ήπειρο από την πλευρά του πατέρα της, ενώ η μητέρα ήταν από την Μικρά Ασία.

Η οικογένειά της ήταν φτωχή και λαϊκή, όμως αγαπούσαν το τραγούδι και τη μουσική. Ξεκίνησε την καριέρα της από το Ωδείο Αθηνών και έπειτα από μεσολάβηση του οικογενειακού φίλου Δημήτρη Χορν γνωρίστηκε με τον Μάνο Χατζηδάκι και έλαβε μέρος σε εκδήλωση του Τρίτου Προγράμματος στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, όπου τραγούδησε ανέκδοτα τραγούδια του

Ακολούθησε η υπογραφή συμβολαίου στη δισκογραφική εταιρεία MINOS. Το 1981 πήρε το Α΄ βραβείο του 20ού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το τραγούδι της Σάσας Μανέτα “Μια αγάπη σαν κι αυτή”.

Έχει στο ενεργητικό της πλήθος επιτυχημένων τηλεοπτικών και λοιπών εμφανίσεων. Ο δίσκος της “Προσωπικά” του 1987, με τραγούδια του Γ. Σπανού, καθώς και το τραγούδι “Δεν Πιστεύω” σε στίχους και μουσική Μιχάλη Ρακιντζή, ξεπέρασε τις 100.000 αντίτυπα και έγινε “πλατινένιος”, όπως και ο δίσκος με τραγούδια του Λάκη Παπαδόπουλου “Κατά βάθος αλεπού” (1986), που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 80.000 αντίτυπα, ενώ οι δίσκοι της “Αντιθέσεις” (1989), “Κανείς δεν είναι κανενός” (1990), “Μια ζωή δεν φτάνει” (1991) και “Η ζωή είναι γυναίκα” (1993) έγιναν χρυσοί.

 

ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ

Τσιριγώτη 6, Χαλκίδα

τηλ. 2221020504,  6978117103

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top