Η νέα χρονιά ξεκινά από την Οδό Ονείρων!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα όνειρα και οι ευχές μας για τη νέα χρονιά, ξεκινούν φυσικά στην Οδό Ονείρων! Αφού αλλάξει η χρονιά, τα στολισμένα αλογάκια του καρουζέλ  της Οδού Ονείρων, μας περιμένουν να πιούμε, να χορέψουμε και να καλωσορίσουμε την πρώτη μέρα του καινούργιου χρόνου, παρέα με τα τραγούδια που αγαπάμε! Η αφίσα μας προϊδεάζει για […]

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα όνειρα και οι ευχές μας για τη νέα χρονιά, ξεκινούν φυσικά στην Οδό Ονείρων!

Αφού αλλάξει η χρονιά, τα στολισμένα αλογάκια του καρουζέλ  της Οδού Ονείρων, μας περιμένουν να πιούμε, να χορέψουμε και να καλωσορίσουμε την πρώτη μέρα του καινούργιου χρόνου, παρέα με τα τραγούδια που αγαπάμε!

Η αφίσα μας προϊδεάζει για ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν και ένα γλέντι μέχρι πρωίας, από εκείνα που συμβαίνουν εδώ και 11 χρόνια σε έναν από τους πιο ξεχωριστούς χώρους της πόλης!

Τηλέφωνο Κρατήσεων:2221020504, 6978117103

 

Φωτογραφία:Kostas Scrom

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top