Η μέρα που ο ΛΕΞ “εξαφάνισε” Φουρέιρα – Snoop Dogg από το YouTube!

Ο ΛΕΞ έχει μια πορεία στον χώρο της hip-hop σκηνής από το 1999, ξεκινώντας από το συγκρότημα “Βόρεια Αστέρια”,  αργότερα “Ανάποδα Καπέλα” και από το 2010 πορεύεται μόνος, έχοντας δίπλα του ένα μεγάλο κοινό να τον ακολουθεί. Ο Θεσσαλονικιός ράπερ, τον Μάιο του 18′, ανέβασε ξαφνικά στο YouTube τον καινούργιο του δίσκο, χωρίς κάποιο promo, […]

Ο ΛΕΞ έχει μια πορεία στον χώρο της hip-hop σκηνής από το 1999, ξεκινώντας από το συγκρότημα “Βόρεια Αστέρια”,  αργότερα “Ανάποδα Καπέλα” και από το 2010 πορεύεται μόνος, έχοντας δίπλα του ένα μεγάλο κοινό να τον ακολουθεί.

Ο Θεσσαλονικιός ράπερ, τον Μάιο του 18′, ανέβασε ξαφνικά στο YouTube τον καινούργιο του δίσκο, χωρίς κάποιο promo, χωρίς διαφήμιση, χωρίς χορηγίες και έκανε τους πάντες να μιλούν για τον δίσκο που ήρθε σαν δώρο από το πουθενά!

‘Ετσι έκανε και τώρα, ανεβάζοντας απροειδοποίητα ένα καινούργιο του κομμάτι, μόνο που αυτή τη φορά συνέβη κάτι που δεν περίμενε κανείς!

Ο ΛΕΞ, κατάφερε να εκθρονίσει από το νούμερο 1 στις τάσεις του YouTube το κομμάτι “Sirens”, μια συνεργασία του διεθνούς φήμης Snoop Dogg, με την Ελένη Φουρέιρα! Πρόκειται για μια συνεργασία που το κοινό περίμενε, είχε διαφημιστεί πολύ και παρουσιάστηκε με ένα video clip που κόστισε πολλά χρήματα, γυρίστηκε σε δύο ηπείρους και συμμετείχαν οι καλύτεροι χορογράφοι!

Η επιτυχία του κομματιού αυτού κράτησε μόλις 24 ώρες, γιατί ο ΛΕΞ αποφάσισε να “σκάσει” με καινούργιο κομμάτι, με τον ασυνήθιστο δικό του  τρόπο και να σκαρφαλώσει στο νούμερο ένα των τάσεων, εκτοπίζοντας την “μεγάλη επιτυχία”!

Ε ναι λοιπόν, μπορώ να πω ότι μετά από αυτό, ίσως να υπάρχει ελπίδα για τη μουσική στην Ελλάδα!

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top