Η Κύμη γράφει ιστορία σήμερα και ΕΣΥ πρέπει να είσαι στο γήπεδο!

Η ομάδα μπάσκετ της Κύμης έχει ραντεβού με την ιστορία της σήμερα στις 17:00 στο κλειστό Κανήθου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Είναι δίχως αμφιβολία το σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας του συλλόγου αλλά και μια από τις ιστορικότερες στιγμές του ευβοϊκού αθλητισμού. Οι Κουμιώτες θέλουν να βρεθούν για πρώτη […]

Η ομάδα μπάσκετ της Κύμης έχει ραντεβού με την ιστορία της σήμερα στις 17:00 στο κλειστό Κανήθου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Είναι δίχως αμφιβολία το σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας του συλλόγου αλλά και μια από τις ιστορικότερες στιγμές του ευβοϊκού αθλητισμού.

Οι Κουμιώτες θέλουν να βρεθούν για πρώτη φορά στον τελικό του θεσμού και ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε όλοι εκεί να τους στηρίξουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην βρεθεί κάποιος στο γήπεδο σήμερα. Και δεν χρειάζεται η ομάδα να έχει το όνομα “Χαλκίδα” για να γεμίσουμε το γήπεδο. Η Κύμη είναι η ομάδα που κάνει υπερήφανη όλη την Εύβοια εδώ και αρκετά χρόνια και σήμερα πρέπει να της το ανταποδώσουμε.

Για να μην μένουμε μετά με το παράπονο, γιατί στο νησί μας δεν έχουμε επιτυχίες στο αθλητισμό και μπλα μπλα μπλα, χρειάζεται έμπρακτη στήριξη!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top