Η Κωνσταντίνα από την Εύβοια και το αγέννητο παιδί της χρειάζονται την βοήθεια μας

Έκκληση για βοήθεια!! Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές μια συμπολίτης μας στην περιοχη της Β. Ευβοιας αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο πρόβλημα με το αγέννητο μωρό της. Πρόκειται για την τραγική ιστορία της 24χρονης Κωνσταντίνας που είναι έγκυος στον όγδοο μήνα σε ένα αγοράκι. Το νέο αυτό κορίτσι αρραβωνιάστηκε και μετά από λίγους μήνες χάνει το σύντροφό […]

Έκκληση για βοήθεια!!

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές μια συμπολίτης μας στην περιοχη της Β. Ευβοιας αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο πρόβλημα με το αγέννητο μωρό της.

Πρόκειται για την τραγική ιστορία της 24χρονης Κωνσταντίνας που είναι έγκυος στον όγδοο μήνα σε ένα αγοράκι. Το νέο αυτό κορίτσι αρραβωνιάστηκε και μετά από λίγους μήνες χάνει το σύντροφό της, ένα νέο παλληκάρι, από ανακοπή καρδιάς ενώ η Κωνσταντίνα είναι έγκυος στο παιδί τους . Και σαν να μην έφτανε αυτό, το μωρό στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης διαγνώστηκε ότι έπασχε από ιεροκοκκυγικό τεράτωμα. Είναι ένας όγκος στη περιοχή του ιερού οστού και του κόκκυγα.

Αμέσως μετά την γέννησή του το μωρό πρέπει να υποβληθεί σε αφαίρεση του όγκου. Μια δύσκολη , λεπτή και κρίσιμη για τη ζωή του εγχείρηση. Η επέμβαση θα γίνει σε ιδιωτικό νοσοκομείο και απαιτείται το ποσό των 15.000E.

Η Κωνσταντίνα δεν δουλεύει και υποστηρίζεται ψυχολογικά και οικονομικά από τους γονείς της και μόνο , που κι αυτοί είναι σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Η Κωνσταντίνα και το αγέννητο παιδί της μας χρειάζονται.


Ας κάνουμε μια στρατιά αγάπης και αλληλεγγύης . Η βοήθεια όλων μας είναι σημαντική καθώς πρέπει άμεσα να συγκεντρωθεί το ποσό διότι τέλος Σεπτεμβρίου θα γεννηθεί το παιδάκι και άμεσα πρέπει να χειρουργηθεί.
Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε ο παρακάτω λογαριασμός

GR8201108620000086200132420
με Δικαιούχο ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ στην Εθνική Τράπεζα

Με τη δική σας ενίσχυση θα σώσουμε αυτό το νεογέννητο μωρό!

Πηγή: Athens Finest

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top