Η Δίρφυς προσφέρει σημαντική βοήθεια στους πληγέντες της πλημμύρας στην Εύβοια

Με σεβασμό και αλληλεγγύη προς τους πληγέντες της πλημμύρας στην Εύβοια στις 9 Αυγούστου, η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς προσέφερε ποσότητες νερού στους κατοίκους της περιοχής. Ειδικότερα, καταγράφηκαν αυξημένες ανάγκες των Δήμων Διρφύων Μεσσαπίων και Χαλκιδέων, σύμφωνα με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τις οποίες έσπευσε να καλύψει η Δίρφυς προσφέροντας 160.000 φιάλες νερό 0.5lt και […]

Με σεβασμό και αλληλεγγύη προς τους πληγέντες της πλημμύρας στην Εύβοια στις 9 Αυγούστου, η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς προσέφερε ποσότητες νερού στους κατοίκους της περιοχής.

Ειδικότερα, καταγράφηκαν αυξημένες ανάγκες των Δήμων Διρφύων Μεσσαπίων και Χαλκιδέων, σύμφωνα με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τις οποίες έσπευσε να καλύψει η Δίρφυς προσφέροντας 160.000 φιάλες νερό 0.5lt και 100.000 φιάλες νερό 1.5lt σε όσους υπέστησαν ζημιές λόγω της πλημμύρας. Ορισμένες από τις ποσότητες νερού διατέθηκαν επίσης στη ΔΕΥΑΧ και σε αθλητικούς ομίλους, οι οποίοι δεν βγήκαν αλώβητοι από την άνευ προηγουμένου φυσική καταστροφή. Παράλληλα, η εταιρία έχει παραδώσει επιπλέον σχεδόν σε τιμή κόστους στους παραπάνω δήμους 350.000 φιάλες νερό 1.5lt για την κάλυψη των αναγκών πολλών οικογενειών από την καταστροφή του δικτύου ύδρευσης.

Για τη Δίρφυς αποτελεί οικειοθελή δέσμευση η στήριξη της τοπικής κοινωνίας της Εύβοιας, η οποία δοκιμάζεται έντονα λόγω της φονικής πλημμύρας.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, ξεκίνησε τη δυναμική λειτουργία της το 2010, ακολουθώντας μια σταθερά αναπτυξιακή πορεία στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.

Web: dirfyswater.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top