Η Δίρφυς επενδύει στον τοπικό αθλητισμό για μια ακόμα σεζόν

Για μια ακόμα χρονιά η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς, που δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1975, επενδύει στον τοπικό αθλητισμό υποστηρίζοντας ομάδες και αθλούμενους. Ειδικότερα, η Δίρφυς δεσμεύεται να καλύψει τις ανάγκες αθλούμενων ποδοσφαιριστών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας Παιδιών & Νέων για τις προπονήσεις και τους αγώνες στο Ενωσιακό Γήπεδο ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει […]

Για μια ακόμα χρονιά η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς, που δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1975, επενδύει στον τοπικό αθλητισμό υποστηρίζοντας ομάδες και αθλούμενους.

Ειδικότερα, η Δίρφυς δεσμεύεται να καλύψει τις ανάγκες αθλούμενων ποδοσφαιριστών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας Παιδιών & Νέων για τις προπονήσεις και τους αγώνες στο Ενωσιακό Γήπεδο ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει στιγμές δροσιάς στην ομάδα Αβάντες Χαλκίδας που συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Παράλληλα, η εταιρία θα αποτελέσει αρωγό των προσπαθειών του Αθλητικού Ομίλου Λουκισίων για δυναμικές αθλητικές επιδόσεις για μια ακόμα σεζόν.

Η Δίρφυς έχει συμβάλλει σημαντικά κατά το παρελθόν και θα συνεχίσει να συνεισφέρει σε τοπικές ομάδες και συλλόγους καθώς προτεραιότητά της αποτελεί η στήριξη της νέας γενιάς, η ανάπτυξη των ταλέντων και των δυνατοτήτων τους καθώς και η παροχή των απαραίτητων εφοδίων.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, ξεκίνησε τη δυναμική λειτουργία της το 2010, ακολουθώντας μια σταθερά αναπτυξιακή πορεία στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.

 

Web: dirfyswater.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top