Η έναρξη των Χριστουγέννων και επίσημα στη Χαλκίδα!(pics&video)

Το Ghetto μπήκε σε γιορτινό mood και πήγε στην εκδήλωση για το άναμμα του δέντρου, στον πεζόδρομο πίσω από τα δικαστήρια! Επειδή δεν είμαστε και πολύ συνεπείς στα ραντεβού που κανονίζουμε μεταξύ μας, αργήσαμε λίγο, περιμέναμε ο ένας τον άλλο σε απέναντι σημεία και μέχρι να περάσουμε μέσα από το πλήθος και μα βρεθούμε τελικά, […]

Το Ghetto μπήκε σε γιορτινό mood και πήγε στην εκδήλωση για το άναμμα του δέντρου, στον πεζόδρομο πίσω από τα δικαστήρια!

Επειδή δεν είμαστε και πολύ συνεπείς στα ραντεβού που κανονίζουμε μεταξύ μας, αργήσαμε λίγο, περιμέναμε ο ένας τον άλλο σε απέναντι σημεία και μέχρι να περάσουμε μέσα από το πλήθος και μα βρεθούμε τελικά, καταφέραμε να προλάβουμε μόνο την αντίστροφη μέτρηση!

Αλλά, κάναμε μια βόλτα και βγάλαμε τις πιο ότι να ‘ναι καλύτερες φωτογραφίες, για να δείτε κι εσείς, ότι η πόλη είναι έτοιμη για τα Χριστούγεννα!

Η αλήθεια είναι ότι ψάχναμε λίγο το δέντρο…αλλά ας μην είμαστε γκρινιάρηδες!

Άντε και του χρόνου!

•Η αντίστροφη μέτρηση!

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top