Εύβοια: Ψαράδες στόλισαν με κοχύλια και δίχτυα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο (pics)

Ένα διαφορετικό στολισμένο δέντρο δίπλα στη θάλασσα θα μπορέσουν να δουν φέτος όλοι όσοι θα βρεθούν στα Νέα Στύρα στην Εύβοια. Για πρώτη φορά στα Νέα Στύρα, τον παραλιακό οικισμό του δήμου Καρύστου στη Εύβοια, στολίστηκε ένα τόσο πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το δέντρο τοποθετήθηκε σε σημείο δίπλα στη θάλασσα στολισμένο από δίχτυα στην βάση του […]

Ένα διαφορετικό στολισμένο δέντρο δίπλα στη θάλασσα θα μπορέσουν να δουν φέτος όλοι όσοι θα βρεθούν στα Νέα Στύρα στην Εύβοια.

Για πρώτη φορά στα Νέα Στύρα, τον παραλιακό οικισμό του δήμου Καρύστου στη Εύβοια, στολίστηκε ένα τόσο πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το δέντρο τοποθετήθηκε σε σημείο δίπλα στη θάλασσα στολισμένο από δίχτυα στην βάση του και οι χριστουγεννιάτικες μπάλες αντικαταστάθηκαν από κοχύλια.

Από το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, την Εύβοια, δεν θα μπορούσε να λείπει το νησιώτικο χαρακτηριστικό ακόμα και από τον στολισμό του δέντρου των Χριστουγέννων.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top