Εύβοια: Το μαύρο αποτύπωμα της τεράστιας καταστροφής από ψηλά (video)

Τρία 24ωρα διήρκησε η φωτιά στην Εύβοια, χρόνος αρκετός για να προκληθεί μεγάλη καταστροφή, αφού πάνω από 23.000 στρέμματα έγιναν στάχτη. Από την παραπάνω έκταση τουλάχιστον τα 10.000 ήταν παρθένο δάσος, ενώ δεκάδες ζώα κάηκαν στην προσπάθειά τους να σωθούν. Το μέγεθος της καταστροφής είναι ανυπολόγιστο, πέραν του οικονομικού κόστους, το βασικότερο κόστος είναι το […]

Τρία 24ωρα διήρκησε η φωτιά στην Εύβοια, χρόνος αρκετός για να προκληθεί μεγάλη καταστροφή, αφού πάνω από 23.000 στρέμματα έγιναν στάχτη. Από την παραπάνω έκταση τουλάχιστον τα 10.000 ήταν παρθένο δάσος, ενώ δεκάδες ζώα κάηκαν στην προσπάθειά τους να σωθούν.

Το μέγεθος της καταστροφής είναι ανυπολόγιστο, πέραν του οικονομικού κόστους, το βασικότερο κόστος είναι το οικολογικό. Κάηκε μέχρι και το συμπαγές πευκόδασος Natura, που αποτελεί καταφύγιο άγριας ζωής.

Βίντεο που κατέγραψε το Updrones δείχνει από ψηλά τις καταστροφικές συνέπειες της πυρκαγιάς.

 

 

 

Πηγή: news24.gr

Βίντεο: Updrones

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top