Dʼnω ω đόω ӔϠʅ͔я ԇӠHǍS Ёс͇̏ ąʁЅ͔UÏՓԏՠ(EUROKINISSI/ӔŋɏӠӔŖMϕ)

Εσύ ήξερες πως στην Αθήνα υπάρχουν δρόμοι με το όνομα της Χαλκίδας; (pics)

Πριν μια εβδομάδα ήμουν καλεσμένος σε ένα τραπέζι στην Αθήνα. Συγκεκριμένα στο Περιστέρι. Όταν έφυγα από το εστιατόριο χάθηκα λιγάκι και μπήκα σε κάτι στενά που δεν είχα δει ξανά. Έφερα τις γύρες μου είναι η αλήθεια, αν και γενικότερα γνωρίζω από τους δρόμους της πρωτεύουσας μιας και ήμουν και φοιτητής εκεί. Αλλά δεν υπάρχει […]

Πριν μια εβδομάδα ήμουν καλεσμένος σε ένα τραπέζι στην Αθήνα. Συγκεκριμένα στο Περιστέρι. Όταν έφυγα από το εστιατόριο χάθηκα λιγάκι και μπήκα σε κάτι στενά που δεν είχα δει ξανά. Έφερα τις γύρες μου είναι η αλήθεια, αν και γενικότερα γνωρίζω από τους δρόμους της πρωτεύουσας μιας και ήμουν και φοιτητής εκεί. Αλλά δεν υπάρχει επαρχιώτης πιστεύω που δεν έχει χαθεί έστω και μια φορά στα στενά της Αθήνας.

Καθώς λοιπόν έψαχνα να βρω τον σωστό δρόμο έπεσα πάνω σε μια οδό με το όνομα “Οδός Χαλκίδος”!

Εντυπωσιάστηκα. Ήθελα να σταματήσω να βγάλω φωτογραφία όμως είχε αυτοκίνητα από πίσω μου, χώρο για να παρκάρω ούτε λόγος και σε καμία περίπτωση δεν θα έπαιρνα το ρίσκο να κάνω το κύκλο για μια φωτογραφία, γιατί μπορεί να βρισκόμουν ξαφνικά …Πειραιά.

Με αφορμή την οδό στο Περιστέρι όμως, έψαξα για να βρω εάν υπάρχουν και άλλοι δρόμοι με την ονομασία της Χαλκίδας στην Αθήνα.

Και τελικά υπάρχουν δύο.

 

Η πρώτη “Οδός Χαλκίδος” είναι αυτή για την οποία σας έγραψα και πιο πάνω.  Βρίσκεται στο Περιστέρι και μπορείτε να την εξερευνήσετε και μέσα από το street view του Google map.

 

 

 

Η δεύτερη “Οδός Χαλκίδος” βρίσκεται στα Άνω Πατήσια και είναι ιδιαίτερα κεντρική.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top