Εστίαση Χαλκίδα: Στις 10 Φεβρουαρίου παραδίδουν τα κλειδιά οι επαγγελματίες

Στην αντεπίθεση περνάνε οι επαγγελματίες στην εστίαση της Χαλκίδας αλλά και σε όλη τη χώρα, καθώς μαζεύουν κλειδιά με σκοπό να τα παραδώσουν στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις και η μη ουσιαστική στήριξη από την Πολιτεία οδηγεί τους επαγγελματίας του κλάδου σε μία δυναμική και πρωτότυπη κινητοποίηση κατά την οποία «μαζεύουν κλειδιά». Για την […]

Στην αντεπίθεση περνάνε οι επαγγελματίες στην εστίαση της Χαλκίδας αλλά και σε όλη τη χώρα, καθώς μαζεύουν κλειδιά με σκοπό να τα παραδώσουν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις και η μη ουσιαστική στήριξη από την Πολιτεία οδηγεί τους επαγγελματίας του κλάδου σε μία δυναμική και πρωτότυπη κινητοποίηση κατά την οποία «μαζεύουν κλειδιά».

Για την ακρίβεια, η ειρωνεία της δήλωσης του Άδωνι Γεωργιάδη «όποιος επιχειρηματίας της εστίασης θέλει να παραδώσει στα αλήθεια τα κλειδιά της επιχείρησής του, εγώ προσωπικά (…) Ο κακός συνδικαλισμός δεν μου αρέσει», ξεσήκωσε θύελα στον κλάδο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων – ΠΟΕΣΕ, αποφάσισε να απαντήσει τόσο στον υπουργό Ανάπτυξης όσο και στην κυβερνητική αναλγησία και να «μαζέψει κλειδιά» από τα κλειστά μαγαζιά τα οποία θα παραδωθούν στη ΓΣΕΒΕΕ και έπειτα στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Ο κλάδος μας βρίσκεται στη κρισιμότερη θέση της ιστορίας του. Υποσχέσεις που μας δίνουν δεν τηρούνται. Η στήριξη ανίκανη να μας βγάλει από τον κυκεώνα των απαιτήσεων. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και οι δυνάμεις μας στέρεψαν» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους προσθέτοντας ότι είναι καιρός να αντιδράσουν καθώς «η απόγνωση η οργή και η αγανάκτηση έχουν κυριεύσει όλους τους συναδέλφους» υπογραμμίζουν

Στις 10 Φεβρουαρίου ξεκινά σε όλη την Ελλάδα διαδικασία συγκέντρωσης των κλειδιών των καταστημάτων εστίασης προκειμένου να παραδοθούν τις επόμενες ημέρες συμβολικά στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη Χαλκίδα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Parking Αστέρια.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top