Επιτέλους κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου “Νονός ΙΙΙ” (video)

O ‘Νονός ΙΙΙ: Ο Θάνατος του Michael Corleone’ (The Godfather III Coda: The Death of Michael Corleone) είναι μία νέα έκδοση της τρίτης ταινίας από την τριλογία του Νονού. Και αδιαμφισβήτηα ήταν και η λιγότερο αγαπημένη. Η νέα έκδοση έχει υποστεί ψηφιακή επεξεργασία, έχει νέο μοντάζ, διαφορετική εισαγωγή αλλά και διαφορετικό τέλος. Να υπενθυμίσουμε πως […]

O ‘Νονός ΙΙΙ: Ο Θάνατος του Michael Corleone’ (The Godfather III Coda: The Death of Michael Corleone) είναι μία νέα έκδοση της τρίτης ταινίας από την τριλογία του Νονού. Και αδιαμφισβήτηα ήταν και η λιγότερο αγαπημένη.

Η νέα έκδοση έχει υποστεί ψηφιακή επεξεργασία, έχει νέο μοντάζ, διαφορετική εισαγωγή αλλά και διαφορετικό τέλος.

Να υπενθυμίσουμε πως η αρχικη ταινία είχε προβληθεί στις αίθουσες το 1990.

«Για αυτήν την έκδοση του φινάλε, δημιούργησα νέα αρχή και νέο τέλος, και έφτιαξα ξανά μερικές σκηνές, φωτογραφίες και μουσικά στοιχεία. Με αυτές τις αλλαγές στο υλικό και τον ήχο, για μένα, είναι πιο κατάλληλη η κυκλοφορία του (ξεχωριστά από) «Ο Νονός» και «Νονός 2» και είμαι ευγνώμων στον Τζον Γιανόπουλος και την Paramount που μου επέτρεψαν να το ξαναδοκιμάσω», δήλωσε ο Αμερικανός σκηνοθέτης Francis Ford Coppola.

Η ταινία θα προβληθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 4 Δεκεμβρίου, λίγο πριν κυκλοφορήσει ψηφιακά και σε Blu-ray στις 8 Δεκεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ: 

O Coppola εξηγεί με λίγα λόγια ποιος είναι ο σκοπός του νέου cut:

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top