Επαναλειτουργεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας

Με αυστηρή τήρηση των κανόνων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του COVID -19, επαναλειτουργεί από την Πέμπτη 4 Ιουνίου. Όπως ανακοινώθηκε, το νέο ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού αλλά και ο τρόπος λειτουργίας της βιβλιοθήκης θα έχει ως εξής: 1. Ωράριο εξυπηρέτησης κοινού: 1ος όροφος: 9:00-13:00μ.μ […]

Με αυστηρή τήρηση των κανόνων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του COVID -19, επαναλειτουργεί από την Πέμπτη 4 Ιουνίου.

Όπως ανακοινώθηκε, το νέο ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού αλλά και ο τρόπος λειτουργίας της βιβλιοθήκης θα έχει ως εξής:

1. Ωράριο εξυπηρέτησης κοινού:

1ος όροφος: 9:00-13:00μ.μ
Ισόγειο: κατόπιν τηλεφωνικης συνεννόησης με το προσωπικό.

2. Χρήση

Το ειδικό καθεστώς λειτουργίας λόγω COVID-19 προβλέπει το άνοιγμα της βιβλιοθήκης, με περιορισμένο ωράριο λειτουργίας και ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΌ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΥΛΙΚΟΎ.

Η δυνατότητα παραμονής για διάβασμα και χρήση των υπολογιστών στο χώρο ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ.

3. Οδηγίες προς το κοινό:

Περιορισμός εισόδου καθορισμένου αριθμού ατόμων, ώστε να διασφαλίζεται η απόσταση των 2 μέτρων. Μέγιστος αριθμός ταυτόχρονα στο χώρο της βιβλιοθήκης 4 άτομα. Ενδέχεται να χρειαστεί να περιμένετε τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ζητείται από τα μέλη μας κατά την επίσκεψη τους στο χώρο να φοράνε μάσκα κ γάντια αλλά και να τηρούν τα ατομικά μέτρα υγιεινής που συστήνονται από τον ΕΟΔΥ.

Οποιαδήποτε τρόποποίηση στις οδηγίες θα ανακοινώνεται στο Facebook της βιβλιοθήκης αλλά και στη είσοδο του κτηρίου.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top