Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ο Συλλέκτης” στη Χαλκίδα (pics)

Μπορεί οι παραστάσεις του θεατρικού έργου που ανεβάζει το Θέατρο Χαλκίδας «Ο Συλλέκτης» να ξεκίνησαν  την περασμένη Παρασκευή, η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης όμως έγινε εχθές το βράδυ. Στο θέατρο Παπαδημητρίου ήταν όλοι εκεί. Αγαπημένοι συνάδελφοι αλλά και φίλοι του Αργύρη Αγγέλου και της Ιωάννας Πηλιχού βρέθηκαν στη Χαλκίδα για να στηρίξουν και να απολαύσουν […]

Μπορεί οι παραστάσεις του θεατρικού έργου που ανεβάζει το Θέατρο Χαλκίδας «Ο Συλλέκτης» να ξεκίνησαν  την περασμένη Παρασκευή, η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης όμως έγινε εχθές το βράδυ.

Στο θέατρο Παπαδημητρίου ήταν όλοι εκεί. Αγαπημένοι συνάδελφοι αλλά και φίλοι του Αργύρη Αγγέλου και της Ιωάννας Πηλιχού βρέθηκαν στη Χαλκίδα για να στηρίξουν και να απολαύσουν την θεατρική παράσταση. Και το κοινό της πόλης όμως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και γέμισε το θέατρο.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους που επισκέφθηκαν εχθές το βράδυ την πόλη μας και το θέατρο Παπαδημητρίου ήταν:

H Ρούλα Κορομηλά

 

Ο Απόστολος Γκλέτσος 

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης 

 

Η Αγγελική Λάμπρη

 

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού μαζί με την Βάγια Αντωνοπούλου 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των παραστάσεων αλλά και τα σημεία προπώλησης μπορείτε να τα βρείτε εδώ

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top