Εντυπωσιακό βίντεο μέσα από πλοίο που περνάει την παλιά γέφυρα Χαλκίδας

Πολλές φορές μας έχει “πιάσει” η γέφυρα και περιμένοντας να ανοίξει καθόμαστε και χαζεύουμε τα πλοία που περνούν. Αυτή είναι μία συνηθισμένη εικόνα για έναν Χαλκιδέο. Όμως δεν έχουμε δει πολλές φορές πως είναι η εικόνα μέσα από ένα πλοίο την ώρα που περνάει την παλιά γέφυρα. Πως μας κοιτούν – εμάς που βρισκόμαστε στην […]

Πολλές φορές μας έχει “πιάσει” η γέφυρα και περιμένοντας να ανοίξει καθόμαστε και χαζεύουμε τα πλοία που περνούν.

Αυτή είναι μία συνηθισμένη εικόνα για έναν Χαλκιδέο. Όμως δεν έχουμε δει πολλές φορές πως είναι η εικόνα μέσα από ένα πλοίο την ώρα που περνάει την παλιά γέφυρα. Πως μας κοιτούν – εμάς που βρισκόμαστε στην στεριά και περιμένουμε την γέφυρα – όσοι βρίσκονται εντός πλοίου.

Στην ομάδα του facebook Shiptravelers είδαμε ένα βίντεο το οποίο το έχει ανεβάσει ο Παντελής Φύσσας. Το βίντεο είναι από εχθές το βράδυ και από το πέρασμα ενός πλοίου από τον πορθμό του Ευρίπου για να πάει στην Θεσσαλονίκη. Το όνομα του πλοίου είναι “Παναγία Παραβουνιώτισσα”.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

https://www.facebook.com/100009528916613/videos/2339044603089814/

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top