Εντυπωσιακός καταρράκτης δημιουργήθηκε από την υπερχείλιση της Παραλίμνης στα Λουκίσια (pics)

Ένας μεγάλος και εντυπωσιακός καταρράκτης έχει δημιουργηθεί από την υπερχείλιση της Παραλίμνης κοντά στην παραλία Λουκισίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας της μεγάλης ανόδου της στάθμης του νερού ήρθε στην επιφάνεια ένα τούνελ που υπήρχε στην περιοχή και είχε ανοιχτεί στην περίοδο του β΄παγκοσμίου πολέμου. Έτσι, η μεγάλη στάθμη του νερού περνάει υπόγεια και “σκάει” πριν […]

Ένας μεγάλος και εντυπωσιακός καταρράκτης έχει δημιουργηθεί από την υπερχείλιση της Παραλίμνης κοντά στην παραλία Λουκισίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας της μεγάλης ανόδου της στάθμης του νερού ήρθε στην επιφάνεια ένα τούνελ που υπήρχε στην περιοχή και είχε ανοιχτεί στην περίοδο του β΄παγκοσμίου πολέμου. Έτσι, η μεγάλη στάθμη του νερού περνάει υπόγεια και “σκάει” πριν τον καταρράκτη που έχει δημιουργηθεί και στην συνέχεια σε απόσταση 300 μέτρων οδηγείτε στην θάλασσα.

Οι εικόνες από τον καταρράκτη είναι εντυπωσιακές.

Φωτογραφία: Απόστολος Στεργίου

 

Τα Λουκίσια έγιναν Νιαγάρας…

Φωτογραφία: Απόστολος Στεργίου
Φωτογραφία: Απόστολος Στεργίου

Να θυμίσουμε πως λόγω των πολλών βροχοπτώσεων και των χιονιών, η Υλίκη είχε δεχθεί μεγάλο όγκο νερού, τα οποία διοχετεύονται στην Παραλίμνη. Εκεί υπάρχουν μικρά αντλιοστάσια και το κεντρικό αντλιοστάσιο του δήμου Χαλκιδέων που τροφοδοτεί με νερό το 70% περίπου των κατοίκων.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top