Εμφανίστηκαν αγριογούρουνα στο Κάστρο του Καράμπαμπα

Κάτοικοι της περιοχής έχουν δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες αν και επειδή ήταν νύχτα δεν είναι ιδιαίτερα καθαρές οι οποίες έχουν καταγράψει τα δύο αγριογούρουνα να κυκλοφορούν στον περιβάλλοντα χώρο στο Κάστρο του Καράμπαμπα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες και κατοίκων αλλά και επισκεπτών τα αγριογούρουνα είναι ίσως να έχουν βρει καταφύγιο στον λόφο του φρουρίου του […]

Κάτοικοι της περιοχής έχουν δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες αν και επειδή ήταν νύχτα δεν είναι ιδιαίτερα καθαρές οι οποίες έχουν καταγράψει τα δύο αγριογούρουνα να κυκλοφορούν στον περιβάλλοντα χώρο στο Κάστρο του Καράμπαμπα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες και κατοίκων αλλά και επισκεπτών τα αγριογούρουνα είναι ίσως να έχουν βρει καταφύγιο στον λόφο του φρουρίου του Καράμπαμπα.

Όπως οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν την εμφάνισή τους την έκαναν αργά τη νύχτα της Κυριακής αλλά και του Σαββάτου.

 

 

*Φωτογραφία εξωφύλλου είναι εικόνα αρχείου

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top