Εικόνες από την τελετή έναρξης του 3ου Bio-Mechanical festival

Με επιτυχία στέφθηκε η τελετή έναρξης του 3ου Bio-Mechanical festival εχθές στο θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος. Η τελετή έναρξης ήταν ένα αφιέρωμα στον συμπατριώτη μας Νίκο Σκαλκώτα. “Κλέψαμε λίγο φώς από την ζωή του, μπήκαμε για λίγο στο απέραντο μεγαλείο της μουσικής του, ακούσαμε και είδαμε από μαθητές πως η αγάπη και το μεράκι μπορεί να […]

Με επιτυχία στέφθηκε η τελετή έναρξης του 3ου Bio-Mechanical festival εχθές στο θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος. Η τελετή έναρξης ήταν ένα αφιέρωμα στον συμπατριώτη μας Νίκο Σκαλκώτα.

“Κλέψαμε λίγο φώς από την ζωή του, μπήκαμε για λίγο στο απέραντο μεγαλείο της μουσικής του, ακούσαμε και είδαμε από μαθητές πως η αγάπη και το μεράκι μπορεί να φτάσει να δημιουργήσει ένα αφιέρωμα στην ζωή του σπουδαίου συμπατριώτη μας. Πήραμε λίγο περηφάνια που ακουμπάμε το ίδιο χώμα με τον Μπετόβεν του 22ου αιώνα όπως αποκάλεσε τον Σκαλκώτα ο σπουδαίος Χαλκιδαίος βιολονίστας Γιώργος Δεμερτζής και ο ευλογημένος τόπος της Αυλίδειας Αρτέμιδος μας χάρισε αυτό την ανεξήγητη ενέργεια και δύναμη και συνεχίζουμε”.

 

*Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top