Χαλκίδα: Εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του “Καλού Σαμαρείτη”

Σε μια σημαντική εθελοντική δράση προχωράει ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ο ” Καλός Σαμαρείτης” σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Σ. Χαλκίδας και το Γεν.Νοσοκομείο ΧαλκΊδας. Συγκεκριμένα, πραγματοποιούν εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του “Καλού Σαμαρείτη” την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00π.μ – 13.30 στο Μέγαρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας(Λεωφ.Χαινά 93). 1ος κύκλος Εθελοντικής Αιμοδοσίας Γίνε εθελοντής […]

Σε μια σημαντική εθελοντική δράση προχωράει ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ο ” Καλός Σαμαρείτης” σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Σ. Χαλκίδας και το Γεν.Νοσοκομείο ΧαλκΊδας.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιούν εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του “Καλού Σαμαρείτη” την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00π.μ – 13.30 στο Μέγαρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας(Λεωφ.Χαινά 93).

1ος κύκλος Εθελοντικής Αιμοδοσίας
Γίνε εθελοντής αίματος – Σώσε μια Ζωή
Μπορείς να συμμετέχεις σ’αυτή τη Γιορτή προσφοράς και ζωής.
Γιόρτασε ουσιαστικά Χριστούγεννα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top