Δύο φούρνοι στη Χαλκίδα που μυρίζουν παράδοση

Μια ξεχωριστή εμπειρία παράδοσης με άρωμα και γεύσεις άλλης εποχής μπορεί να απολαύσει όποιος επισκεφθεί τους φούρνους “Το Μεϊντάνι” και ο “Ευβοιώτικος Φούρνος”. Η αυστηρή επιλογή ποιοτικών υλικών και η πολυετής εμπειρίας στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής εγγυώνται απολαυστικά γευστικά ταξίδια, με πλούσια σνακ αλμυρά ή γλυκά, παραδοσιακό ψωμί, κι άλλα αρτοποιήματα! Φυσικά θα βρείτε όλα […]

Μια ξεχωριστή εμπειρία παράδοσης με άρωμα και γεύσεις άλλης εποχής μπορεί να απολαύσει όποιος επισκεφθεί τους φούρνους “Το Μεϊντάνι” και ο “Ευβοιώτικος Φούρνος”.

Η αυστηρή επιλογή ποιοτικών υλικών και η πολυετής εμπειρίας στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής εγγυώνται απολαυστικά γευστικά ταξίδια, με πλούσια σνακ αλμυρά ή γλυκά, παραδοσιακό ψωμί, κι άλλα αρτοποιήματα!

Φυσικά θα βρείτε όλα τα γλυκά των Χριστουγέννων και βασιλόπιτα.

Όμορφες σύγχρονες και παραδοσιακές συνταγές, αγνά υλικά και ζεστή καρδιά είναι τα στοιχεία τα οποία συντελούν στη δημιουργία μοναδικών παραδοσιακών γεύσεων και προϊόντων.

Σε μια σύγχρονη κοινωνική, πολιτισμική και πολιτιστική πραγματικότητα όπου ήθη, έθιμα, παραδόσεις και γεύσεις αλλάζουν και αμφισβητούνται, το να συνεχίζεις να παράγεις αρτοσκευάσματα με τον ίδιο μοναδικό, παραδοσιακό και γεμάτο ενθουσιασμό τρόπο μεταδίδοντας και μεταφέροντας τον ενθουσιασμό της δημιουργίας, το μεράκι και την αγάπη της στο τελικό προϊόν είναι σημαντικό.

Οι δύο φούρνοι που το GHETTO GUIDE προτείνει έχουν όλα τα παραπάνω και για αυτό κάνω την επιλογή μας πολύ εύκολη.

Το Μεϊντάνι 

Νεοφύτου 82 και Γιαννίτσι, Χαλκίδα

 

Ευβοιώτικος Φούρνος 

 

Λεωφ. Γεωργίου. Παπανδρέου, Χαλκίδα

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top