Δύο επιλογές για Nails Art που θα σε κάνουν ξεχωριστή στις γιορτές (pics)

Η περιποίηση των νυχιών δεν είναι μόνο μία μέθοδος καλλωπισμού, αλλά αποτελεί και ένδειξη υγείας. Είτε φυσικά είτε τεχνητά νύχια, τα αυτοκρατορικά νύχια ήταν πάντα περιποιημένα και αυτό γιατί τα στόλιζαν με χρυσάφι και ασήμι ή τα έβαφαν με χρωματιστά φυσικά βερνίκια φτιαγμένα από λουλούδι, κερί μέλισσας κλπ. Κάπου στα 1920 με 1930 οι γυναίκες […]

Η περιποίηση των νυχιών δεν είναι μόνο μία μέθοδος καλλωπισμού, αλλά αποτελεί και ένδειξη υγείας. Είτε φυσικά είτε τεχνητά νύχια, τα αυτοκρατορικά νύχια ήταν πάντα περιποιημένα και αυτό γιατί τα στόλιζαν με χρυσάφι και ασήμι ή τα έβαφαν με χρωματιστά φυσικά βερνίκια φτιαγμένα από λουλούδι, κερί μέλισσας κλπ.

Κάπου στα 1920 με 1930 οι γυναίκες άρχισαν να μακραίνουν τα νύχια τους. Λίγο αργότερα το μανικιούρ μπήκε στον κόσμο του Χόλιγουντ. Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν λίγο τα πράγματα, καθώς ήρθε στον κόσμο το γαλλικό μανικιούρ που αγαπήθηκε πολύ.

Τα Χριστούγεννα έρχονται και οι γυναίκες ετοιμάζονται να τα υποδεχτούν μεταξύ άλλων με την κατάλληλη διακόσμηση στο μανικιούρ τους.

Τα Χριστούγεννα, 9 στις 10 γυναίκες θα βάψουν τα νύχια τους κόκκινα. Που σημαίνει ότι στο γιορτινό τραπέζι θα είναι όλες λίγο- πολύ ίδιες!

Εκτός αν…

Εκτός αν πάρεις την απόφαση να διαφοροποιηθείς από το πλήθος και διαπιστώσεις πώς να κάνεις το μανικιούρ σου να γίνεται κέντρο συζήτησης και ενδιαφέροντος. Γιατί υπάρχουν πολλές ιδέες για festive manicure που έχουν ως βάση τους το κόκκινο αλλά έχουν εκείνη τη λεπτομέρεια ως προς το nail art που τα κάνει αρκετά διαφορετικά!

Για να καταφέρεις να είσαι μοναδική δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το Nails Boutique by Ioanna Kiapekou και το Mirsini’s Νails Βar.

Mirsini’s Νails Βar

Το Mirsini’s Νails Βar σας προσκαλεί στο χώρο του για να απολαύσετε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με έμφαση στην ποιότητα, στους κανόνες υγιεινής και στις προσιτές τιμές.
Σε ένα άνετο, ευχάριστο, φιλικό και λειτουργικό περιβάλλον σας παρέχει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Αγγελή Γοβιού 7, Χαλκίδα – Τηλ. 22210-20095

Facebook: Mirsini’s Nails Bar

 

Nails Boutique by Ioanna Kiapekou

Το Nails Boutique by Ioanna Kiapekou αποτελεί την ιδανική πρόταση για εσάς που επιλέγετε την καλύτερη ποιότητα. Σε ένα πανέμορφο περιβάλλον θα χαλαρώσετε με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ομορφιάς σώματος και προσώπου. Το έμπειρο και αξιαγάπητο προσωπικό θα φροντίσει ώστε να αισθανθείτε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς. Το Nails Boutique προσφέρει υπηρεσίες Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Τεχνητών νυχιών αλλά και φροντίζει για το μακιγιάζ σας.

Με 7 χρόνια εμπειρίας και λειτουργίας εξελίσσεται συνεχώς ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς με σκοπό να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις κάθε σύγχρονης γυναίκας.

Κριεζή 17, Χαλκίδα – Τηλ: 22210-20145

Facebook: Nails Boutique

Instagram: nails_boutique_chalkida

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top