Δωρεάν e-books; Φυσικά και θέλουμε!

Όλα πλέον γυρίζουν γύρω από το Internet και όλοι κάνουμε  τα πάντα μέσω της οθόνης του υπολογιστή του smartphone ή του tablet. Σίγουρα έχετε δοκιμάσει να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή δωρεάν e-books αλλά δεν έχετε βρει πάντα αυτό που θα θέλατε να διαβάσετε, αφού η ποικιλία σε τίτλους δεν είναι συνήθως μεγάλη. Αυτό βέβαια μας υπενθυμίζει […]

Όλα πλέον γυρίζουν γύρω από το Internet και όλοι κάνουμε  τα πάντα μέσω της οθόνης του υπολογιστή του smartphone ή του tablet.

Σίγουρα έχετε δοκιμάσει να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή δωρεάν e-books αλλά δεν έχετε βρει πάντα αυτό που θα θέλατε να διαβάσετε, αφού η ποικιλία σε τίτλους δεν είναι συνήθως μεγάλη.

Αυτό βέβαια μας υπενθυμίζει ότι τίποτα δεν είναι σαν το βιβλιοπωλείο και το παραδοσιακό βιβλιαράκι!

Παρόλα αυτά, κάτι αρκετά ενδιαφέρον και κυρίως δωρεάν, ξεκινάει…

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της, προσφέρει στο κοινό πιλοτικά το Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο, μία νέα ψηφιακή υπηρεσία, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πιστοποιημένους χρήστες να διαβάζουν δωρεάν ελληνόγλωσσα ηλεκτρονικά βιβλία, για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, οπουδήποτε και αν βρίσκονται, μέσα από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας.

Η συλλογή του Ηλεκτρονικού Αναγνωστηρίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος περιλαμβάνει βιβλία ευρείας αναγνωσιμότητας, με έμφαση στους τομείς της λογοτεχνίας, της ιστορίας, των τεχνών, των επιστημών, αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, είναι μια πλατφόρμα η οποία διαθέτει περισσότερους από 2.500 τίτλους, που προέρχονται από 14 ελληνικούς εκδοτικούς οίκους.

Κάθε πιστοποιημένος χρήστης της Εθνικής Βιβλιοθήκης μέσω του Ηλεκτρονικού Αναγνωστηρίου μπορεί να «κατεβάσει» ταυτόχρονα έως 3 ηλεκτρονικά βιβλία, για 20 ημέρες το καθένα, με δικαίωμα ανανέωσης.

Η διεύθυνση του Ηλεκτρονικού Αναγνωστηρίου εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

με  πληροφορίες από:huffingtonpost.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top