Δωρεάν προσφέρει ο Δήμος Χαλκιδέων 150 tablet σε μαθητές που το έχουν ανάγκη

Σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας που το έχουν ανάγκη ο Δήμος Χαλκιδέων θα μοιράσει δωρέαν tablet, έτσι ώστε να βοηθήσει στην εκπαίδευση των παιδιών η οποία γίνεται διαδικτυακά. Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου Χαλκιδέων: Ο Δήμος Χαλκιδέων, έχοντας υπόψιν τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες πολλών οικογενειών και την αδυναμία συμμετοχής μεγάλου αριθμού παιδιών στην εξ’ […]

Σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας που το έχουν ανάγκη ο Δήμος Χαλκιδέων θα μοιράσει δωρέαν tablet, έτσι ώστε να βοηθήσει στην εκπαίδευση των παιδιών η οποία γίνεται διαδικτυακά.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου Χαλκιδέων:

Ο Δήμος Χαλκιδέων, έχοντας υπόψιν τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες πολλών οικογενειών και την αδυναμία συμμετοχής μεγάλου αριθμού παιδιών στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, θα προσφέρει συνολικά 150 ηλεκτρονικές ταμπλέτες (tablets) στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ώστε να διανεμηθούν σε μαθητές που τα έχουν ανάγκη.

Τα tablets πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για ασφαλή και απρόσκοπτη τηλεκπαίδευση και τηλεδιάσκεψη. Συγκεκριμένα, διαθέτουν:
οθόνη 10 ιντσών, ικανή να απεικονίζει με ακρίβεια τα στοιχεία που απαιτούνται ισχυρό επεξεργαστή τελευταίας γενιάς μεγάλης κλίμακας μνήμη και αποθηκευτικό χώρο, για εγκατάσταση και εκτέλεση των απαραίτητων προγραμμάτων διάφορους τρόπους σύνδεσης στο διαδίκτυο.

“Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να σταθούμε αρωγοί σε αυτές τις δύσκολες υγειονομικά συνθήκες, που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας και των παιδιών μας. Η εκπαίδευση είναι δικαίωμα όλων κι ελπίζουμε, με αυτή την κίνηση, να καλυφθούν οι ανάγκες παιδιών δεν έχουν υπολογιστή ή άλλο μέσο να συνδεθούν στην τηλεκπαίδευση, με στόχο να μην υπάρχει κανένας μαθητής που να στερηθεί τη διδασκαλία.”, δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top