Δοκιμάσαμε την απολαυστικότερη κρέπα και τον καλύτερο espresso στο Coffee’s Art στο Βασιλικό (pics)

Το Coffee’s Art, σήμα κατατεθέν στο Βασιλικό, το γνωρίζουμε για την ευγένεια των παιδιών που μας εξυπηρετούν καθημερινά, την έγκαιρη παράδοση delivery στο σπίτι ή στο γραφείο μας αλλά και την πλούσια ποικιλία σε finger food και ζεστά ή κρύα ροφήματα. Όμως από την ξεχωριστή γκάμα των προϊόντων του μας έμεινε στον ουρανίσκο η νοστιμότερη […]

Το Coffee’s Art, σήμα κατατεθέν στο Βασιλικό, το γνωρίζουμε για την ευγένεια των παιδιών που μας εξυπηρετούν καθημερινά, την έγκαιρη παράδοση delivery στο σπίτι ή στο γραφείο μας αλλά και την πλούσια ποικιλία σε finger food και ζεστά ή κρύα ροφήματα.

Όμως από την ξεχωριστή γκάμα των προϊόντων του μας έμεινε στον ουρανίσκο η νοστιμότερη κρέπα της ευρύτερης περιοχής. Μπορεί να είναι η πλούσια και μυρωδάτη σπιτική ζύμη, τα φρεσκότερα και τα πιο διαλεχτά υλικά που τη συνοδεύουν ή ακόμη και το μυστικό μείγμα των μπαχαρικών που προσθέτει ο chef.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by COFFEE’S ART (@coffees__art)

Το σίγουρο όμως είναι ότι στο Coffee’s Art δοκιμάσαμε τις πιο νόστιμες αλμυρές κρέπες γεμισμένες με λαχταριστά αλλαντικά, κρεμώδη τυριά και ζουμερές σως που αναμφισβήτητα κάνουν τη διαφορά. Αλλά και οι γλυκές κρέπες έλειωσαν στο στόμα μας με ζεστή λευκή ή μαύρη σοκολάτα συνδυασμένη με φρεσκοκομμένα φρούτα εποχής και διάφορα είδη cookies μπισκότων.

Και μετά το πρωινό ή μεσημεριανό μας snack στο Coffee’s Art ολοκληρώσαμε τη γευστική πανδαισία με έναν τέλεια καβουρδισμένο καφέ espresso. Ζεστός ή κρύος μας περιμένει για να τον απολαύσουμε και για να μας δώσει ένα απίθανο boost να συνεχίσουμε μια απαιτητική μέρα. Ξεχωρίσαμε και τον περίφημο cappuccino με το απίθανο αφρόγαλα που μας ετοίμασαν οι καλύτεροι και οι καλύτερες barista του Coffee’s Art.

Το Coffee’s Art αποτελεί ένα στολίδι για το Βασιλικό αφού εκεί θα κανονίσουμε τα προσωπικά ή επαγγελματικά ραντεβού μας, εκεί θα είναι η πρώτη μας στάση για καφέ νωρίς το πρωί, εκεί θα επιλέξουμε το απαραίτητο lunch break στη μέση της μέρας αλλά και με τις νοστιμιές του θα επιστρέψουμε σπίτι μας το βράδυ.

Coffee’s Art η ολοήμερη απόλαυση με take away αλλά και delivery στις περιοχές Βασιλικό, Λευκαντί, Φύλλα, Αφράτι, Μπούρτζι και Μύτικα.

Coffee’s Art

Αγίου Ιωάννη Ρώσσου, Βασιλικό

Τηλ. 2221053998 & 6979738973

Facebook: Coffee’s Art

Instagram: Coffee’s Art

 

View this post on Instagram

 

A post shared by COFFEE’S ART (@coffees__art)

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top