Διέσχισαν την Εύβοια στη μνήμη του μικρού Σωκράτη και για έναν καλό σκοπό

Ο σύλλογος ΑΜΕΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Χαλκίδας διοργάνωσε στη μνήμη του μέλους του Σωκράτη Καραμπά δρομική διάσχιση της  Εύβοιας από το βορρά προς το νότο, από τις 29 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2019. Κύριος σκοπός ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά απαραίτητου εξοπλισμού (κρεβάτια φυσιοθεραπείας, στρώματα, τραπέζια και καρέκλες λογοθεραπείας και εργοθεραπείας), για το […]

Ο σύλλογος ΑΜΕΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Χαλκίδας διοργάνωσε στη μνήμη του μέλους του Σωκράτη Καραμπά δρομική διάσχιση της  Εύβοιας από το βορρά προς το νότο, από τις 29 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2019.

Κύριος σκοπός ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά απαραίτητου εξοπλισμού (κρεβάτια φυσιοθεραπείας, στρώματα, τραπέζια και καρέκλες λογοθεραπείας και εργοθεραπείας), για το νέο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης του συλλόγου που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 2019.

Η δράση έχει ως παράλληλο σκοπό να αναδείξει της ορεινή φύση της Εύβοιας και την ανάγκη προστασίας της από αλόγιστες ανθρώπινες παρεμβάσεις, καθώς και  την ανάγκη αειφορικής διαχείρισης του νερού ως δημόσιο αγαθό.

Συμμετείχαν εθελοντικά δρομείς, ορειβάτες και ομάδα υποστήριξης. Οι αθλητές κάλυψαν την απόσταση τρέχοντας εκ περιτροπής, με τη μορφή σκυταλοδρομίας.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top