“Δε λέει η καρδιά να μάθει”, απόψε στην Οδό Ονείρων!

Η Γεωργία Νταγάκη, μια ερμηνεύτρια με ξεχωριστή φωνή και μια μουσικός με τρομερή ενέργεια πάνω στη σκηνή, έρχεται για μια εμφάνιση στην Οδό Ονείρων. Παρέα με την κρητική λύρα της, θα ταξιδέψουμε σε τραγούδια της Κρήτης, σε πιο σύγχρονα μονοπάτια σπουδαίων ερμηνευτών, αλλά και στην προσωπική της δισκογραφία, με κομμάτια που έχουν αγαπηθεί πολύ!   […]

Η Γεωργία Νταγάκη, μια ερμηνεύτρια με ξεχωριστή φωνή και μια μουσικός με τρομερή ενέργεια πάνω στη σκηνή, έρχεται για μια εμφάνιση στην Οδό Ονείρων.

Παρέα με την κρητική λύρα της, θα ταξιδέψουμε σε τραγούδια της Κρήτης, σε πιο σύγχρονα μονοπάτια σπουδαίων ερμηνευτών, αλλά και στην προσωπική της δισκογραφία, με κομμάτια που έχουν αγαπηθεί πολύ!

 

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα, και λίγο πριν την έκδοση του νέου της album, η Γεωργία Νταγάκη έρχεται στη Χαλκίδα με την μουσική παράσταση  “Δε λέει η καρδιά να μάθει…”.

Μια παράσταση με κύρια χαρακτηριστικά το πάθος και την ενέργεια, όπου η Γεωργία μαζί με την ομάδα της μας παρουσιάζουν τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και τραγούδια σπουδαίων συνθετών καταλήγοντας μέχρι την παράδοση.

Όλα αυτά ‘’αλλιώς’’ μέσα από διασκευές με άποψη, νέο ήχο και με έναν πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο.

Με τη φωνή και την λύρα της μας μιλά στην ψυχή, σε μια διαδρομή που ξεκινάει πρώτα από την “καρδιά”, διασχίζει “σύννεφα” και καταλήγει κάθε φορά σε διαφορετική πόλη, γιατί όλοι ζούμε σε μια κοινή σφαίρα του σύμπαντος, κάνοντας συνεχώς τα ”ίδια λάθη”.

Η μπάντα της :

Νίκος Ταβουλάρης  – ηλεκτρική κιθάρα

Θάνος Σταυρίδης – ακορντεόν

Μιχάλης Γαλάνης – τύμπανα

Θάνος Παπαγεωργίου – μπάσο

Την Παρασκευή  5 Απριλίου η Γεωργία Νταγάκη στην Χαλκίδα και την φιλόξενη “Οδό Ονείρων”

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 Απριλίου 2019

Οδός Ονείρων, Τσιριγώτη 6

Ώρα 10:30 μ.μ.

είσοδος 10 ευρώ

Τηλ. επικοινωνίας

22210-20504

6978117103

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top