Δεν θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη στη Χαλκίδα λόγω χιονιά!

Τα έχουμε πει εδώ στο Ghetto και δεν θέλουμε να επαναλαμβανόμαστε σε ότι αφορά τις μετεωρολογικές προβλέψεις. Δεν είναι ότι δεν τις πιστεύουμε αλλά επειδή είναι πολλές οι φορές που έχουν πέσει πάρα πολύ έξω οι μετεωρολόγοι κρατάμε και μια …πισινή. Βέβαια για αυτή την κακοκαιρία αρχίζουμε να το πιστεύουμε λίγο. Και μόλις η Φαίη […]

Τα έχουμε πει εδώ στο Ghetto και δεν θέλουμε να επαναλαμβανόμαστε σε ότι αφορά τις μετεωρολογικές προβλέψεις. Δεν είναι ότι δεν τις πιστεύουμε αλλά επειδή είναι πολλές οι φορές που έχουν πέσει πάρα πολύ έξω οι μετεωρολόγοι κρατάμε και μια …πισινή. Βέβαια για αυτή την κακοκαιρία αρχίζουμε να το πιστεύουμε λίγο.

Και μόλις η Φαίη μας διάβασε εδώ στην υπόγα το δελτίο καιρού της ΕΜΥ, το οποίο έκανε λόγω για ιστορικό χιονιά που θα κρατήσει από το Σάββατο μέχρι και την Πέμπτη, η πρώτη ερώτηση των υπολοίπων ήταν μία. Θα προλάβουμε να κάνουμε Τσικνοπέμπτη σαν άνθρωποι; Και μετά ακολούθησαν και άλλες ερωτήσεις του τύπου: Που θα ψήσουμε εάν έχει χιόνια έξω; Πως θα πάμε στο αγαπημένο μας μαγαζί για να τσικνίσουμε; Όλες αυτές είναι οι απορίες μας και ελπίζουμε να μας λυθούν σύντομα. Για να κάνετε και εσείς τα κουμάντα σας για το τσίκνισμα, σας έχουμε παρακάτω και τις προγνώσεις του καιρού για τον ιστορικό χιονιά που ίσως έχουμε.

Πρόγνωση καιρού:

Η Ωκεανίς (έτσι είναι η ονομασία της κακοκαιρίας) θα πλήξει τη χώρα μας από τις 22/02/2019 και κυρίως το διήμερο Σάββατο 23/02 – Κυριακή 24/02.

Κύρια χαρακτηριστικά του κύματος κακοκαιρίας θα είναι η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας άνω των 10°C σε σχέση με την Πέμπτη 21/02 λόγω της έλευσης αερίων μαζών πολικής προέλευσης, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως πάνω από τη θάλασσα και οι χιονοπτώσεις αρχικά την Παρασκευή 22/02 στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας χώρας.

Από το πρωί του Σαββάτου 23/02 παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειώνονται και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και από το βράδυ του Σαββάτου στα πεδινά της Θεσσαλίας και ημιορεινά της Στερεάς και Πελ/νήσου. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα υψόμετρα χιονόπτωσης (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) θα δοθούν σε νεότερες ανακοινώσεις.   Στις περιοχές που θα επηρεαστούν από έντονες βροχοπτώσεις συμπεριλαμβάνεται εκ νέου η Κρήτη και ιδιαίτερα τα δυτικά τμήματα του νησιού.

Επιπρόσθετα, το διήμερο Σάββατο 23/02 – Κυριακή 24/02, πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεων 9-10 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο, ενώ πολύ θυελλώδεις άνεμοι εντάσεων έως 8-9 μποφόρ θα επηρεάζουν κατά περιόδους χερσαίες περιοχές της ανατολικής και νότιας χώρας.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top