Δεν θα γίνει το Παζάρι της Αγίας Παρασκευής λόγω κορονοϊού

Δεν θα πάμε παζάρια το φετινό καλοκαίρι μετά από πολλά χρόνια και παράδοση 156 ετών! Τι ανακοίνωσε ο Δήμος Χαλκιδέων: Αναβάλλεται η διεξαγωγή της Εμποροπανηγύρεως της Αγίας Παρασκευής. Κατόπιν έκτακτης δια περιφοράς συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020, ο Δήμος Χαλκιδέων αποφάσισε τη μη διεξαγωγή της καθιερωμένης Εμποροπανηγύρεως της Αγίας […]

Δεν θα πάμε παζάρια το φετινό καλοκαίρι μετά από πολλά χρόνια και παράδοση 156 ετών!

Τι ανακοίνωσε ο Δήμος Χαλκιδέων:

Αναβάλλεται η διεξαγωγή της Εμποροπανηγύρεως της Αγίας Παρασκευής.

Κατόπιν έκτακτης δια περιφοράς συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020, ο Δήμος Χαλκιδέων αποφάσισε τη μη διεξαγωγή της καθιερωμένης Εμποροπανηγύρεως της Αγίας Παρασκευής. Η απόφαση αυτή λήφθηκε με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και εξαιτίας της εμφάνισης και αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού Covid-19 και στο Νομό Ευβοίας και πανελλαδικά.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top