Για 3η χρονιά το “Περι-Τεχνών” παρουσιάζει την θεατρική παράσταση “Αυγά Μαύρα”

Η αλήθεια κάνει παιχνίδια, της αρέσει να κρύβεται. Δεν τη βλέπουν, δεν τη νοιώθουν όλοι, για να τη δεις και να τη νοιώσεις χρειάζεται να έχεις αυτιά και μάτια ανοιχτά. Να μπορείς να κοιτάξεις και τις δυο πλευρές του προβλήματος. Να μπορείς να αντέξεις αυτά που δεν έχεις συνηθίσει. Να μπορείς να ακούσεις χωρίς να […]

Η αλήθεια κάνει παιχνίδια, της αρέσει να κρύβεται. Δεν τη βλέπουν, δεν τη νοιώθουν όλοι, για να τη δεις και να τη νοιώσεις χρειάζεται να έχεις αυτιά και μάτια ανοιχτά. Να μπορείς να κοιτάξεις και τις δυο πλευρές του προβλήματος. Να μπορείς να αντέξεις αυτά που δεν έχεις συνηθίσει. Να μπορείς να ακούσεις χωρίς να βιάζεσαι να πεις τη δική σου αλήθεια. Να μπορείς να αναγνωρίζεις τα δικά σου λάθη. Να μπορείς να αντέξεις στην ιδέα ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τις ίδιες ανάγκες, τους ίδιους φόβους και το μόνο που τους χωρίζει είναι το παρελθόν τους που δεν το διάλεξαν οι ίδιοι… Ο Γιάννης και η Μαρία δυο αδέλφια που μεγάλωσαν μέσα στην πιο ταραγμένη εποχή της πρόσφατης ιστορίας μας, συναντιούνται και προσπαθούν να βρουν την αλήθεια που θα τους ενώσει… Καλή Θέαση!

Για πρώτη φορά το θέατρο Περί Τεχνών προσκαλεί τους φίλους του θεάτρου και προσφέρει ένα δωρεάν εισιτήριο στα δύο άτομα που έρχονται μαζί. Ζευγάρια, φίλοι μπορούν αν πάρουν δυο εισιτήρια, το ένα να είναι δώρο. Με αυτόν τον τρόπο όσοι έχουν οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μια παράσταση που θα τους μείνει αξέχαστη!

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 23\24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ΩΡΑ 20.00μ.μ.

ΘΕΑΤΡΟ ”Περι-Τεχνών” Μαυρογέννους 2( περιοχή Δάριγκ)
Πληροφορίες-Τηλ.κρατήσεων: 6934714425
Γενική είσοδος 8 ευρώ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΦΩΤΑ-ΗΧΟΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΛΙΝΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΣΚΗΝΙΚΑ:ΠΕΡΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ
ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΠΥΡΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ
ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ : ΒΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑ ”Beautyfly hair saloon”
ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ: ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ:
ΠΕΡΙΣΤΑΝΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΗΓΑΣ

 

Χορηγός Επικοινωνίας: GHETTO Magazine

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top