ιστιοπλοΐα Εύβοια

Για 2η χρονιά η “Νήσος Εύβοια” Regatta ξεκίνησε το ταξίδι της

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο ιστιοπλοϊκό αγώνας “Νήσος Εύβοια” Regatta, που συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Εύβοιας, το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας. Μία διοργάνωση που γίνεται θεσμός στο νησί της Εύβοιας και πληρή όλες τις διεθνείς προδιαγραφές. Εξάλλου, εάν δεν υπήρχαν τα μέτρα για τον κορονοϊό φέτος θα είχαμε και συμμετοχές […]

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο ιστιοπλοϊκό αγώνας “Νήσος Εύβοια” Regatta, που συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Εύβοιας, το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας. Μία διοργάνωση που γίνεται θεσμός στο νησί της Εύβοιας και πληρή όλες τις διεθνείς προδιαγραφές. Εξάλλου, εάν δεν υπήρχαν τα μέτρα για τον κορονοϊό φέτος θα είχαμε και συμμετοχές από χώρες της Ευρώπης η οποίες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Το “Νήσος Εύβοια” Regatta 2020 ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου από τη Χαλκίδα.

Εμείς να ευχυθούμε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες. Η Εύβοια έχει ανάγκη από διοργανώσεις που προωθούν τον πολιτισμό, αναδεικνύουν τις φυσικές ομορφιές του νησιού και τα τοπικά προϊόντα.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top