Βρήκαμε 10 gifs της Nutella όπως ΠΡΕΠΕΙ να είναι!

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα! Ελπίζαμε να είναι κάποιο fake news όμως όχι. Ο όμιλος Ferrero αποφάσισε να “αναστείλει προσωρινά”, “για προληπτικούς λόγους”, την παραγωγή του πρώτου εργοστασίου του παγκοσμίως της Nutella, στη Νορμανδία, μετά τον εντοπισμό ενός “ελαττώματος στην ποιότητα”. Αυτές οι λέξεις βγήκαν με τρεμάμενη φωνή από το στόμα της Χριστίνας Τσολάκου και […]

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα! Ελπίζαμε να είναι κάποιο fake news όμως όχι.

Ο όμιλος Ferrero αποφάσισε να “αναστείλει προσωρινά”, “για προληπτικούς λόγους”, την παραγωγή του πρώτου εργοστασίου του παγκοσμίως της Nutella, στη Νορμανδία, μετά τον εντοπισμό ενός “ελαττώματος στην ποιότητα”. Αυτές οι λέξεις βγήκαν με τρεμάμενη φωνή από το στόμα της Χριστίνας Τσολάκου και όλοι στην υπόγα του Ghetto κοιταχτήκαμε μεταξύ μας. Ματιές που είχαν πόνο βαθιά μέσα τους. Ακόμα και η πιο δυνατή σκηνή ταινίας του Παπακαλιάτη δεν πιάνει μία μπροστά στην σκηνή που ακολούθησε εδώ στο Ghetto με το άκουσμα της είδησης.

Επειδή όμως εμείς θέλουμε να θυμόμαστε τη Nutella που έχουμε αγαπήσει όλοι, τη Nutella που λατρεύουμε όσο ο Άδωνις την Ευγενία Μανωλίδου, επειδή θέλουμε να μας μείνουν μόνο οι ωραίες και αξέχαστες στιγμές της, σας παρουσιάζουμε 10 Gif της Nutella όπως της αξίζει να είναι!

 

Food Chocolate GIF - Find & Share on GIPHY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top