Αφιέρωμα Gym & Fitness στη Χαλκίδα – Οι χώροι άθλησης που ξεχωρίσαμε (pics)

Η γυμναστική έχει πολλαπλά οφέλη, τα οποία γνωρίζουμε όλοι, δεν είναι μόνο η ομορφιά του σώματος αλλά συνολικά η υγεία του οργανισμού και η αίσθηση ευεξίας που μας ενισχύει και ψυχικά. Το γυμναστήριο είναι αγαπημένη συνήθεια για πολλούς και αναγκαίο κακό για κάποιους άλλους. Όσοι από εσάς ανήκετε στην πρώτη κατηγορία και αγαπάτε τη γυμναστική, […]

Η γυμναστική έχει πολλαπλά οφέλη, τα οποία γνωρίζουμε όλοι, δεν είναι μόνο η ομορφιά του σώματος αλλά συνολικά η υγεία του οργανισμού και η αίσθηση ευεξίας που μας ενισχύει και ψυχικά. Το γυμναστήριο είναι αγαπημένη συνήθεια για πολλούς και αναγκαίο κακό για κάποιους άλλους. Όσοι από εσάς ανήκετε στην πρώτη κατηγορία και αγαπάτε τη γυμναστική, παρακάτω θα βρείτε προτάσεις για χώρους που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου fitness. Αν πάλι θέλετε να ξεκινήσετε τα ασκείστε αλλά όσες φορές να δοκιμάσατε δε λέτε να στεριώσετε σε κανένα γυμναστήριο, ίσως φταίει το ότι δε βρήκατε αυτό που σας ταιριάζει.

Ακολουθούν τρεις προτάσεις που βασίζονται στην εξατομικευμένη προπόνηση (personal training). Σε αυτούς τους χώρους γυμναστικής θα βρείτε τρόπους που θα βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση αλλά και τη συνολική σας διάθεση.

CTC PERSONAL STUDIO

O γυμναστής Μιχάλης Χατζηπανώριας έχει δημιουργήσει έναν χώρο με οικείο και ευχάριστο περιβάλλον, που σας παρέχει ολοκληρωμένη προπόνηση με βάση τις ανάγκες σας. Στο CTC η γυμναστική είναι προσωπική υπόθεση καθώς δημιουργείται πρόγραμμα για τον κάθε ασκούμενο ξεχωριστά, σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Το CTC διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά μηχανημάτων και σύγχρονο εξοπλισμό υψηλής ποιότητας (διαδρόμους, ποδήλατο, TRX κ.ά.)

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουν στην προστασία και την ασφάλεια των αθλούμενων και στην τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής.

CTC PERSONAL STUDIO

Ληλαντίων 32, Χαλκίδα

Τηλ. 2221310864

Facebook: CTC Personal Studio

 

GS FITNESS HOME

Το GS Fitness Home διανύει τον 4ο χρόνο λειτουργίας του, και ο Στέλιος Γρηγοράκης (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ) έχει στόχο να προάγει την υγεία και την άσκηση. Σε ένα φιλικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής φιλοξενούνται οι νέες τάσεις και τα καινούρια επιστημονικά δεδομένα που αφορούν την βελτίωση αθλητικών επιδόσεων. Είναι ο χώρος που θα σου δώσει όλα εκείνα τα στοιχεία για να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου μέσα από τη σωστή εκγύμναση αλλά και την ευεξία, που προσφέρουν τα προγράμματά μυϊκής ενδυνάμωσης, νευρομυϊκής συναρμογής, απώλειας βάρους.

Το GS Fitness Home εφαρμόζει  υπηρεσίες Personal Training.

Στο GS Fitness Home τηρούνται σχολαστικά όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.

GS FITNESS HOME

Ήρας 23, Χαλκίδα

Τηλ. 2221060455

Facebook: Gs Fitness Home

 

VIP BOX

Το VIP BOX είναι το πρώτο γυμναστήριο της Χαλκίδας που εφαρμόζει αποκλειστικά το personal training και την λειτουργική προπόνηση εδώ και μια δεκαετία!

Σε έναν πολυτελή, φωτεινό χώρο, μπορείτε να κάνετε «ιδιαίτερα» μαθήματα fitness που θα σας φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Θέστε τους στόχους σας, δείτε τις ανάγκες σας και προσαρμόστε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με το lifestyle, το χρόνο και τις δυνατότητές σας. Ο coach Ευάγγελος Χαλαστάρας, θα είναι πάντα εκεί, αποκλειστικά για εσάς, να σας εμψυχώνει και να σας καθοδηγεί σωστά. Με προγράμματα για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα αθλούμενων, από τον αρχάριο εως τον πρωταθλητή το VIP BOX μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού. Μπορείτε να κάνετε και μία δωρεάν δοκιμαστική προποήνηση.

Στο VIP BOX τηρούνται αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.

VIP BOX

Λεοφώρος Γ. Παπανδρέου 509 – Λιανή Άμμο, Χαλκίδα 

Τηλ. 2221300360

Facebook: Vip Box – Elite Fitness

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top