Αυτοί είναι οι δικοί μας ήρωες – Εικόνες από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας

Με κάθε τρόπο ο ιατρικός κόσμος προσπαθεί να πείσει τους πολίτες να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να ανακοπεί η διασπορά του κορονοϊού. Στις εικόνες που ακολουθούν φαίνεται η λεπτομερή διαδικασία απολύμανσης και λήψης προστατευτικών μέτρων των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού Επίσης, θα δείτε το συντροφικό πνεύμα που διακατέχει τους ήρωες […]

Με κάθε τρόπο ο ιατρικός κόσμος προσπαθεί να πείσει τους πολίτες να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να ανακοπεί η διασπορά του κορονοϊού.

Στις εικόνες που ακολουθούν φαίνεται η λεπτομερή διαδικασία απολύμανσης και λήψης προστατευτικών μέτρων των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού
Επίσης, θα δείτε το συντροφικό πνεύμα που διακατέχει τους ήρωες του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές. Η πραγματικότητα είναι για όλους δύσκολη, οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι ασθενείς που νοσηλεύονται όμως ζουν σε μια διαφορετική πραγματικότητα. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Εμείς μπορούμε να πούμε μόνο «ευχαριστώ».

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top