Αυτή ήταν η πιο μαγική στιγμή των Όσκαρ! (video)

Σίγουρα όλοι μιλάνε για τον Γιώργο Λάνθιμο και την πρωταγωνίστρια του, Olivia Colman, που κατάφερε να αποσπάσει το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία η «Ευνοούμενη» ,καθώς  ήταν μια μεγάλη στιγμή και χαρήκαμε που ένας  Έλληνας σκηνοθέτης κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά και να δημιουργήσει μια ταινία που ξεχώρισε παγκοσμίως! Η στιγμή όμως με […]

Σίγουρα όλοι μιλάνε για τον Γιώργο Λάνθιμο και την πρωταγωνίστρια του, Olivia Colman, που κατάφερε να αποσπάσει το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία η «Ευνοούμενη» ,καθώς  ήταν μια μεγάλη στιγμή και χαρήκαμε που ένας  Έλληνας σκηνοθέτης κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά και να δημιουργήσει μια ταινία που ξεχώρισε παγκοσμίως!

Η στιγμή όμως με τα εντονότερα συναισθήματα ήταν όταν η Lady Gaga και ο Bradley Cooper, ερμήνευσαν το κομμάτι Shallow, από την ταινία «A star is born», για το οποίο αργότερα η Lady Gaga απέσπασε το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού.

Με μια μοναδική ερμηνεία λοιπόν, κατάφεραν να κάνουν την αίθουσα να παγώσει και όλοι να συγκινηθούν με το τραγούδι που έχει καταφέρει να γίνει η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς και έχει αγαπηθεί και εδώ στην Ελλάδα πολύ!

Ο Bradley Cooper και η Lady Gaga, κοιτάζονταν τρυφερά στα μάτια καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού και στο τέλος εκείνος έκατσε δίπλα της όσο εκείνη έπαιζε πιάνο και ερμήνευε με την ξεχωριστή φωνή της και την κοίταζε με θαυμασμό!

Ίσως αυτός ο θαυμασμός και το δέσιμο μεταξύ τους να ήταν και ο λόγος που κατάφερε το κομμάτι να ξεχωρίσει, αλλά και η ταινία να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές!

Δείτε λοιπόν τη στιγμή που «ο χρόνος σταματά» στην τελετή απονομής των Όσκαρ:

https://www.youtube.com/watch?v=4FnveHiDEYk

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top