Αυλώνας: Ειδικό κανάλι για τηλεκπαίδευση κρατούμενων μαθητών με πρωτοβουλία του διευθυντή

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε ο Πέτρος Δαμιανός, διευθυντής Σχολικών Μονάδων Ειδικού καταστήματος κράτησης Αυλώνα, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές-κρατούμενους να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους.. Λόγω κορονοϊού τα δια ζώσης μαθήματα των κρατουμένων μαθητών διακόπηκαν και η απαγόρευση του σωφρονιστικού κώδικα απαγορεύει τους υπολογιστές εντός φυλακής, αφήνοντας τους μαθητές εκτός τηλεκπαίδευσης. Ο κ. Δαμιανός, διευθυντής […]

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε ο Πέτρος Δαμιανός, διευθυντής Σχολικών Μονάδων Ειδικού καταστήματος κράτησης Αυλώνα, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές-κρατούμενους να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους..

Λόγω κορονοϊού τα δια ζώσης μαθήματα των κρατουμένων μαθητών διακόπηκαν και η απαγόρευση του σωφρονιστικού κώδικα απαγορεύει τους υπολογιστές εντός φυλακής, αφήνοντας τους μαθητές εκτός τηλεκπαίδευσης.

Ο κ. Δαμιανός, διευθυντής Σχολικών Μονάδων Ειδικού καταστήματος κράτησης Αυλώνα, με στόχο την επανέναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, καθώς “υπάρχουν περίπου 250 μαθητές”, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κανάλι, στο οποίο οι κρατούμενοι έχουν πρόσβαση μέσω των τηλεοράσεων που διατίθενται στα κελιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Το ειδικό κανάλι από το οποίο οι κρατούμενοι μπορούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, ονομάζεται “Προσπαθώντας TV” και αναπληρώνει το κενό που άφησε η πανδημία.

 

Πηγή: news247.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top