“Αταίριαστο ζευγάρι” από το Θέατρο Περιτεχνών στο Θέατρο Κωτσόπουλου

Το Θέατρο Περι-Τεχνών Χαλκίδας παρουσιάζει…Την ξεκαρδιστική κωμωδία του Νήλ Σάιμον “Αταίριαστο ζευγάρι’’ για μια μόνο παράσταση. Την Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 21.00μ.μ. στο Θέατρο Κωτσόπουλου (Μέσα Παναγίτσα). Δύο λόγια για το έργο «Το Αταίριαστο ζευγάρι» είναι κωμωδία καταστάσεων, Ο Όσκαρ είναι ένας αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης, καλοπληρωμένος αλλά λίγο… χαλαρός στα […]

Το Θέατρο Περι-Τεχνών Χαλκίδας παρουσιάζει…Την ξεκαρδιστική κωμωδία του Νήλ Σάιμον “Αταίριαστο ζευγάρι’’ για μια μόνο παράσταση. Την Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 21.00μ.μ. στο Θέατρο Κωτσόπουλου (Μέσα Παναγίτσα).

Δύο λόγια για το έργο

«Το Αταίριαστο ζευγάρι» είναι κωμωδία καταστάσεων, Ο Όσκαρ είναι ένας αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης, καλοπληρωμένος αλλά λίγο… χαλαρός στα έξοδα. Η πρώην σύζυγός του μάταια περιμένει την διατροφή και η εφορία αδίκως την δήλωσή του.

Γοητευτικός και άστατος, κοινωνικός και σκορποχέρης, ξενύχτης και τρομερά τσαπατσούλης, ο Όσκαρ είναι ο αντίποδας του φίλου του του Φέλιξ που είναι και οικονόμος και μονογαμικός και σπιτόγατος και άσσος στο νοικοκυριό. Οι δυο τους, εκτός από μια βαθιά φιλία, μοιράζονται και την εμπειρία ενός διαλυμένου γάμου. Διότι όταν η σύζυγος του Φέλιξ τον πετάει έξω από το σπίτι, ο φίλος του ο Όσκαρ του προσφέρει το δικό του ως καταφύγιο. Η συμβίωση των δύο αυτών ανθρώπων, έχει ανατρεπτικά, εκρηκτικά, ξεκαρδιστικά αποτελέσματα…

Διότι.. πριν συγκατοικήσεις με κάποιον, σκέψου το καλύτερα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Συγγραφέας : Νήλ Σάιμον

Μετάφραση – Διασκευή:Ομάδα Περι-Τεχνών

Σκηνοθεσία:Γιώργος Νικολαίδης

Φώτα –ήχος: Κώστας Μπολίνης

Σκηνικά: Ομάδα Περι-Τεχνών

Επιμέλεια γραφιστικών αφίσα: Μαριλένα Μουστάκα

Κουστούμια: Μαριάνθη Σπύρου

Δημιουργία παπιόν: Μανώλης Γκανίτης

Χτενίσματα: Κομμωτήριο ‘’Beautyfly by Vasssia’’

Μακιγιάζ: Ειρήνη Ζάτι

Φωτογραφία: Αντώνης Καρβελάς

Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Νικολαίδης

Επιμέλεια Παραγωγής: Πέρη Καραμούζη

Παίζουν :

Κώστας Βουδούρης – Φίλιξ

Γιάννης Σαλάπας – Όσκαρ

Μιχάλης Σακελάρης – Ροι

Ελένη Πεππέ – Βίννι

Ευάγγελος Παπαδέας –  Σπίντ

Βιβή Σμυρλάκη – Σέσιλυ

Πέρη Καραμούζη -Γκουέντολιν

 

Πληροφορίες Κρατήσεις : 6934714425 – 2221600809

Ενίσχυση συλλόγου 7 ευρώ

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top