Απόλαυσε στο σπίτι τις αγαπημένες σου χειροποίητες γεύσεις! (pics)

Ξέρουμε ότι σας έχει λείψει η βόλτα και τα ψώνια στον πεζόδρομο της Αβάντων και ακόμα περισσότερο το διάλειμμα για καφεδάκι και τσιμπολόγημα, στο «Κουλούρι της Πόλης»! Μπορεί να #μένουμε σπίτι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας γεύσεις και το καθημερινό καφεδάκι μας! Από το παραδοσιακό, αυθεντικό κουλούρι, στα […]

Ξέρουμε ότι σας έχει λείψει η βόλτα και τα ψώνια στον πεζόδρομο της Αβάντων και ακόμα περισσότερο το διάλειμμα για καφεδάκι και τσιμπολόγημα, στο «Κουλούρι της Πόλης»!

Μπορεί να #μένουμε σπίτι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας γεύσεις και το καθημερινό καφεδάκι μας!

Από το παραδοσιακό, αυθεντικό κουλούρι, στα γεμιστά φρατζοκούλουρα σε αλμυρές γεύσεις όπως γαλοπούλα, Philadelphia,κοτόπουλο, φέτα και λιαστή ντομάτα… αλλά και γλυκές γεύσεις με πραλίνα, μπισκότο ή μήλο, ως το ξεχωριστό πεϊνιρλί και την πίτσα, σε διάφορους γευστικούς συνδυασμούς, αλλά και τα donuts για τις στιγμές που θέλεις κάτι πολύ σοκολατένιο!

 

Φυσικά, πάντα είναι απαραίτητος ένας καλός καφές και στο «Κουλούρι της Πόλης» θα απολαύσεις τον espresso ή τον cappuccino σου, με την ποιότητα της Portiolli Espresso!

Με ένα τηλέφωνο στο 2221 81081-82 ή με ένα κλικ σε efood και BOX, έχεις σπίτι σου τα ολόφρεσκα χειροποίητα προϊόντα που καθημερινά δημιουργούν στο εργαστήριο!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top