Ανακαλύψαμε το καλύτερο, χειροποίητο πεϊνιρλί της πόλης (pics)

Λίγο πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα αγαπημένα στέκια των Χαλκιδέων, καθώς ξεχωρίζει για τα ολόφρεσκα, χειροποίητα προϊόντα του, και τον καλό καφέ με την υπογραφή της Portiolli Espresso. Ο λόγος για το Κουλούρι της Πόλης, το bakery κατάστημα της Αβάντων, που μας έφερε το αυθεντικό πολίτικο […]

Λίγο πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα αγαπημένα στέκια των Χαλκιδέων, καθώς ξεχωρίζει για τα ολόφρεσκα, χειροποίητα προϊόντα του, και τον καλό καφέ με την υπογραφή της Portiolli Espresso.

Ο λόγος για το Κουλούρι της Πόλης, το bakery κατάστημα της Αβάντων, που μας έφερε το αυθεντικό πολίτικο κουλούρι, αλλά και πολλές σύγχρονες γεύσεις, πάντα με ποιότητα!

Δοκιμάσαμε και ξεχωρίσαμε το πεϊνιρλί, που παρασκευάζεται καθημερινά στο εργαστήριο, σε διάφορους γευστικούς συνδυασμούς.

Από την κλασική επιλογή με ζαμπόν και μπέικον, στην ελαφριά εκδοχή με γαλοπούλα και κρέμα Philadelphia, μέχρι την ιταλική γεύση με μοτσαρέλα και πέστο βασιλικού, αλλά και special, με αυγό!

Οι επιλογές πολλές και στην πίτσα, πάντα φυσικά με χειροποίητη ζύμη που φουρνίζεται κάθε πρωί και σπάει τη μύτη των περαστικών στην Αβάντων!

Στην επόμενη βόλτα σου, μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τις νοστιμιές στο Κουλούρι της Πόλης και να απολαύσεις το καφεδάκι σου στον πεζόδρομο!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top