Αναβλήθηκε η συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου στη Χαλκίδα

Αναβλήθηκε η συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου που ήταν προγραμματισμένη για αυτή την Τετάρτη στο Θέατρο Ορέστης Μακρής. Αναλυτικά η ανακοίνωση από την Οδό Ονείρων που διοργανώνει το live: Λόγω σοβαρού προβλήματος μέλους της ορχήστρας της Φωτεινής Βελεσιώτου η συναυλία της Τετάρτης 22 Ιουλίου μετατίθεται σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα και θα είναι το […]

Αναβλήθηκε η συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου που ήταν προγραμματισμένη για αυτή την Τετάρτη στο Θέατρο Ορέστης Μακρής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την Οδό Ονείρων που διοργανώνει το live:

Λόγω σοβαρού προβλήματος μέλους της ορχήστρας της Φωτεινής Βελεσιώτου η συναυλία της Τετάρτης 22 Ιουλίου μετατίθεται σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα και θα είναι το Σεπτέμβρη. Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια μέσω viva.gr θα επιστραφούν τα χρήματα στο λογαριασμό τους και όσοι έχουν αγοράσει από φυσικά σημεία πώλησης μπορούν να τα πάρουν πίσω από το ίδιο σημείο που τα αγόρασαν.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ανανεώνουμε το ραντεβου μας “έξω” στο Θέατρο Ορέστη Μακρή για το υπολοιπο συναυλιακο μας καλοκαιρι !!!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top