Έχει και η Βόρεια Εύβοια χρυσή “αμμόγλωσσα” και είναι εντυπωσιακή (video)

Βόρεια Εύβοια. Ένα μέρος που στο άκουσμα του φαντάζεσαι όμορφες και εξωτικές παραλίες και μικρά όμορφα και γραφικά χωριουδάκια. Ποιες είναι όμως αυτές οι άγνωστες και εξωτικές παραλίες της που όμοιας ομορφιάς τους πολύ δύσκολα θα συναντήσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο. Στάση πρώτη: Παραλία Μύλος. Γιάλτρα Μια εκπληκτική και γραφική αμμουδιά με […]

Βόρεια Εύβοια. Ένα μέρος που στο άκουσμα του φαντάζεσαι όμορφες και εξωτικές παραλίες και μικρά όμορφα και γραφικά χωριουδάκια.

Ποιες είναι όμως αυτές οι άγνωστες και εξωτικές παραλίες της που όμοιας ομορφιάς τους πολύ δύσκολα θα συναντήσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Στάση πρώτη:
Παραλία Μύλος. Γιάλτρα

Μια εκπληκτική και γραφική αμμουδιά με σήμα κατατεθέν τον γραφικό ανεμόμυλο που κυριαρχεί στην μέση της παραλίας.

Λόγο του ότι αυτή η παραλία βρίσκεται εντός ενός μικρού και πεντακάθαρου από άποψης νερών και ακτών κόλπου είναι ιδανικός για θαλάσσια σπορ όπως θα δείτε και στο βίντεο μας.

Στάση δεύτερη:

Γρεγολίμανο.

Ίσως η ομορφότερη και πιο εντυπωσιακή αμμόγλωσσα της Ελλάδας.
Μπορεί ο ΕΟΤ να επέλεξε την Μεγάλη Άμμο στο Μαρμάρι προκειμένου να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην φετινή διαφημιστική καμπάνια για τον τουρισμό όμως όπως θα δείτε και εσείς μέσα από το βίντεο μας η αμμόγλωσσα της Χρυσής Ακτής στο Γρεγολίμανο είναι πραγματικά ίσως η ομορφότερη και πιο εντυπωσιακή όχι μόνο της Εύβοιας αλλά ολόκληρης της Ελλάδας.

Ένα τοπίο άκρως εξωτικό παροιμιώδης ομορφιάς που όμοια της συναντάς μόνο στο εξωτερικό.
Τα λόγια περισσεύουν μπροστά στην ομορφιά του τοπίου και μόνο μία επίσκεψη σας μπορεί να σας αποκαλύψει την πραγματική ομορφιά του.

Χρυσή άμμος και καταγάλανα νερά δημιουργούν ένα παραμυθένιο τοπίο και η εικόνα Up’ο ψηλά είναι καθηλωτική.

 

Βίντεο και πηγή: Up Stories

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top