Έρχεται το 6ο Chalkida Bridges Marathon τον Οκτώβριο!

Ο  Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων, ο Πανευβοϊκός Σύλλογος «ο Καλός Σαμαρείτης» , ο ΣΕΓΑΣ, η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αν Στερεάς & Εύβοιας και οι σύλλογοι στίβου του Δήμου Χαλκιδέων, συνδιοργανώνουν  και προκηρύσσουν  αγώνες σε Δημόσιο Δρόμο στη Χαλκίδα, με την επικουρική συνεργασία του Συλλόγου «Το Σπίτι του Αθλητή», με την επωνυμία 6ος Λαϊκός Δρόμος Χαλκίδας  […]

Ο  Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων, ο Πανευβοϊκός Σύλλογος «ο Καλός Σαμαρείτης» , ο ΣΕΓΑΣ, η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αν Στερεάς & Εύβοιας και οι σύλλογοι στίβου του Δήμου Χαλκιδέων, συνδιοργανώνουν  και προκηρύσσουν  αγώνες σε Δημόσιο Δρόμο στη Χαλκίδα, με την επικουρική συνεργασία του Συλλόγου «Το Σπίτι του Αθλητή», με την επωνυμία 6ος Λαϊκός Δρόμος Χαλκίδας  “CHALKIDA BRIDGES HALFMARATHON”.

Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό σκοπό και τα έσοδα θα ενισχύσουν τα Σπίτια Γαλήνης Ενοριών της Ιερά Μητροπόλεως μας.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019.
Οι διαδρομές που θα γίνουν είναι οι εξής:

  1. Ημιμαραθώνιος 21,1  χλμ. Ανδρών – Γυναικών με πιστοποιημένη διαδρομή
  2. Αγώνας 12,2 χλμ. Ανδρών – Γυναικών
  3. Αγώνας Δρόμου Υγείας και δυναμικού βαδίσματος 5,1 χλμ. Ανδρών-Γυναικών
  4. Αγώνας 1,1 χλμ Γυμνασίων
  5. Παιδικός αγώνας 1,1 χλμ. Δημοτικών Σχολείων

 

  1. Ημιμαραθώνιος 21,1  Χλμ .(097,5 μέτρα) (περιγραφή αγώνα)

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ

Αφετηρία ορίζεται η Οδός Τζιαρντίνι με σημείο εκκίνησης τον Θερινό Κινηματογράφο REX στην παραλία της Χαλκίδας .

Οι αθλητές καλούνται να τρέξουν στην παραλία της Χαλκίδας και να περάσουν από τις δύο γέφυρες που πλαισιώνουν την πόλη της Χαλκίδας. Η διαδρομή έχει ως εξής: Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου – Αγγελή Γοβιού – Παλαιά γέφυρα -Λεωφόρος Αθηνών -Γλύφα – Υψηλή Γέφυρα – Μικρό Βαθύ – Βαθύ Αυλίδας &αναστροφή –Μικρό Βαθύ  – ανέβασμα και πέρασμα στον πεζόδρομο Υψηλής γέφυρας – Λόφος Αγ. Κων/νου (ποδηλατοδρόμος) – Παπαστρατή– Λιάσκα – Πλατεία Αθανάτων ––  Παραλία Χαλκίδας – τερματισμός Αγάλματα.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα ¨Αγάλματα¨ στην Παραλία Χαλκίδας.

  1. 12,2 Χλμ (περιγραφή αγώνα)

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ μαζί με την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου.

Αφετηρία ορίζεται η Οδός Τζιαρντίνι με σημείο εκκίνησης τον Θερινό Κινηματογράφο REX στην παραλία της Χαλκίδας .

Οι αθλητές καλούνται να τρέξουν στην παραλία της Χαλκίδας και να περάσουν από τις δύο γέφυρες που πλαισιώνουν την πόλη της Χαλκίδας. Η διαδρομή έχει ως εξής: Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου – Αγγελή Γοβιού – Παλαιά γέφυρα -Λεωφόρος Αθηνών -Γλύφα – Υψηλή Γέφυρα – ανέβασμα και πέρασμα στον πεζόδρομο Υψηλής γέφυρας – Λόφος Αγ. Κων/νου (ποδηλατοδρόμος) – Παπαστρατή– Λιάσκα – Πλατεία Αθανάτων – Παραλία Χαλκίδας – τερματισμός Αγάλματα.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα ¨Αγάλματα¨ στην Παραλία Χαλκίδας.

  1. 5,1 χλμ Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος(περιγραφή αγώνα)

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:20 π.μ.

Αφετηρία ορίζεται η Οδός Τζιαρντίνι με σημείο εκκίνησης τον Θερινό Κινηματογράφο REX στην παραλία της Χαλκίδας. Oι αθλητές καλούνται να διανύσουν μια μοναδική διαδρομή, δίπλα στη θάλασσα, βατή σε όλους, απολαμβάνοντας το φαινόμενο του Ευρίπου πάνω από την παλαιά γέφυρα της Χαλκίδας και τις παραλίες της στην Βοιωτική και την Ευβοϊκή ακτή.

Η διαδρομή έχει ως εξής: Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου – Αγγελή Γοβιού – Παλαιά Γέφυρα – Αρχιεπισκόπου Μακαρίου – Ιωακείμ Παντελάκη – τέρμα και αναστροφή στην Παιδική Χαρά στις Ροδιές – Ιωακείμ Παντελάκη – Αρχιεπισκόπου Μακαρίου – Παλαιά Γέφυρα -Παραλιακή Βουδούρη – Αγάλματα (τερματισμός).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα ¨Αγάλματα¨ στην Παραλία Χαλκίδας.

  1. 1,1 χλμ Δημοτικών – Γυμνασίων (αγοριών – κοριτσιών) (περιγραφή αγώνα)

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:50 π.μ. για τα Αγόρια Δημοτικών, στις 10:00 π.μ. για τα Κορίτσια Δημοτικών και στις 10:10 π.μ. για τα Αγόρια και Κορίτσια Γυμνασίων.

Αφετηρία ορίζεται η Οδός Τζιαρντίνι με σημείο εκκίνησης τον Θερινό Κινηματογράφο REX στην παραλία της Χαλκίδας

Η διαδρομή θα είναι ως εξής : Τζιαρντίνη – Φαρμακίδου –  Αγγελή Γοβιού –  στροφή δεξιά και είσοδο στην παραλιακή οδό Βουδούρη και θα τερματίσει στο σημείο εκκίνησης (Αγάλματα) για τα Γυμνάσια  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στα ¨Αγάλματα¨ στην Παραλία Χαλκίδας.

Η συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα είναι ελεύθερη και  απαιτείται  υπεύθυνη δήλωση του γονέα που επιτρέπει την συμμετοχή τους στον αγώνα.

Δηλώσεις Συμμετοχής /Εγγραφές :  Για τα 21,1χλμ , 12,2χλμ  και 5χλμ

  1. Στην φόρμα εγγραφής.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBsE7mqO5tRwLIgh0ZHmTSeSh8OrWzc6wmskSITnBFZjVueQ/viewform έως την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

  1. Στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου Κότσικα ( Φαρμακίδου 15) αρμόδια κα Ελένη Γεωργατζή έως και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019
  2. Έως και 1 ώρα πριν την έναρξη του αγωνίσματος στην γραμματεία του αγώνα
  3. Για τα αγωνίσματα των 1000μ , δήλωση συμμετοχής στον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου , ή αθλητικού /πολιτιστικού συλλόγου με υπεύθυνη δήλωση γονέα, Στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου Κότσικα ( Φαρμακίδου 15) αρμόδια κα Ελένη Γεωργατζή έως και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Για όσους δεν έχουν προεγγραφεί οι  εγγραφές θα γίνονται πριν την εκκίνηση (αυστηρά από τις 08:00-09:45) και με υπογραφή γονέα θα δίνεται ο αριθμός.

Η Χαλκίδα για άλλη μια χρονιά ζει στους ρυθμούς Chalkida Bridges Half Marathon“. Η συμμετοχή του κόσμου κάθε χρόνο έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Εφέτος περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση για να σπάσουμε κάθε ρεκόρ συμμετοχής στην όμορφη πόλη μας.

  Μικροί και Μεγάλοι, συμμετέχουμε και τρέχουμε στη Χαλκίδα! Τρέχουμε για φιλανθρωπικό σκοπό.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top