Έξι κόλπα να σωθείτε αν έχετε περικυκλωθεί από socialholics!

Μη μου πείτε, πως δε βιώνετε σκληρές σκηνές ατελείωτου σκρολινγκ και γενικού καψίματος στα σόσιαλ, την ιερή στιγμή του «καφέ» σας. Δεν εμφανίζεται στο κρεβάτι σας, ένα χέρι έτοιμο για αγουροξυπνημένη, καπλ γκολ, σέλφι; Στο πρωινό με την οικογένειά σας στο σπίτι, για ιπτάμενη λήψη της ομελέτας; Αν όντως δε σας έχει τύχει, καλώς ορίσατε […]

Μη μου πείτε, πως δε βιώνετε σκληρές σκηνές ατελείωτου σκρολινγκ και γενικού καψίματος στα σόσιαλ, την ιερή στιγμή του «καφέ» σας.

Δεν εμφανίζεται στο κρεβάτι σας, ένα χέρι έτοιμο για αγουροξυπνημένη, καπλ γκολ, σέλφι;

Στο πρωινό με την οικογένειά σας στο σπίτι, για ιπτάμενη λήψη της ομελέτας;

Αν όντως δε σας έχει τύχει, καλώς ορίσατε στο GHETTO μας!

Γιατί;

Γιατί εμείς αυτά τα έχουμε αφήσει στο παρελθόν κυρίες και κύριοι!

Οι socialholics φίλοι, γονείς, συνεργάτες και σχέσεις μας, έχουν επανενταχθεί σε μία κοινωνία επικοινωνίας και συντροφιάς.

Ακολουθεί οδηγός χειρισμού των άρρωστων socialmediάδων!

Α/ Τοποθετείτε πλατύ και βαθύ καλαθάκι στην είσοδο του σπιτιού σας, στο οποίο θα επιβάλλετε να βάλουν τα κινητά τους, όσοι θέλουν να περάσουν στο σαλόνι σας!!!

(Θα το δεχτούν γιατί στην πραγματικότητα  όλοι περίμεναν ποιός θα το επιβάλλει επιτέλους!)

Β/Μόλις συναντηθείτε με το ταίρι σας, ξεκαθαρίστε, πως για κάθε καπλ γκολ σέλφι που θα βγάζετε, θα παίρνετε ως αντάλλαγμα μία εβδομάδα στη Μύκονο με φίλους μόνο ή ότι άλλο ακραίο αίτημα δεν παίρνει έγκριση καιρό τώρα.

(Σας το υπογράφω πως το κινητό του/της δε θα το ξαναδείτε.)

Γ/Απαγοεύετε την εμφάνιση κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια των οικογενειακών/φιλικών/εργασιακών γευμάτων. Για να διεξαχθή με ισορροπία η βραδιά, μπορείτε να ορίσετε δεκάλεπτα διαλλείματα ενασχόλησης με τα κινητά σας.

(Μην το σνομπάρετε, το έχουμε δοκιμάσει, δουλεύει!!!)

Δ/Δεν απαντάτε σε όποιον σας απευθύνει το λόγο, ενώ κρατάει στο χέρι το κινητό του. Εξηγήστε, πως σας αρέσει, όταν ανοίγετε διάλογο να έχετε την πλήρη προσοχή του συνομιλητή σας.

(Θα σας πουν σπασίκλα στην αρχή, αλλά θα τους δείτε σύντομα να παραδειγματίζονται.)

Ε/Στις εκδρομές ορίζετε όριο αξιοθέατων και φάσεων που θα φωτογραφήσετε την παρέα ή θα φωτογραφηθείτε από εκείνους. Επίσης εφαρμόζετε το κόλπο «Γ», στη βόλτα, στα ψώνια και στο ποτό σας, κατά τη διάρκεια των διακοπών!

(Εύχομαι να μην πέσετε στην ανάγκη μιας φωτογραφίας, ενω θα έχει ηδη τελειώσει το όριο των λήψεων που θα έχετε ορίσει.)

ΣΤ/Καλά, το πιο βασικό και αυστηρό deal, το κάνετε μέσα στο αυτοκίνητο. Ο οδηγός πιάνει το κινητό του, μόνο για επείγοντα τηλέφωνα και μηνύματα, αφού σταματήσει στην άκρη με αλάρμ και μόνο αν αδυνατεί να το σηκώσει ο συνοδηγός.

Ο δε συνοδηγός, πιάνει κινητό μόνο στην περίπτωση που προαναφέραμε ή λόγω χρήσης ηλεκτρονικών χαρτών (GPS)…

(Θα μας ευγνωμονείτε που θα σώσετε τη φιλία σας και θα απολαύσετε τη διαδρομή σας.)

Γιατί ο κόσμος φτιάχτηκε για να τον ζήσουμε, όχι για να τον φωτογραφήσουμε•

 

Καλή επιτυχία!!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top