Ένα μπαρμπέρικο στη Χαλκίδα ύμνος στο “Godfather”! (pics)

Στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στην οδό Λυκόφρωνος βρίσκεται το Barber Royal. Πρόκειται για ένα αντρικό κομμωτήριο που θυμίζει παλιές καλές εποχές, όταν η επίσκεψη ενός άνδρα σε κουρείο ήταν πολύ παραπάνω από ένα κούρεμα. Εκεί ήταν ο ναός της περιποίησής του. Είναι ένα μπαρμπέρικο με vintage διάθεση που αμέσως θα […]

Στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στην οδό Λυκόφρωνος βρίσκεται το Barber Royal. Πρόκειται για ένα αντρικό κομμωτήριο που θυμίζει παλιές καλές εποχές, όταν η επίσκεψη ενός άνδρα σε κουρείο ήταν πολύ παραπάνω από ένα κούρεμα. Εκεί ήταν ο ναός της περιποίησής του.

Είναι ένα μπαρμπέρικο με vintage διάθεση που αμέσως θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον τα αντικείμενα και οι φωτογραφίες  από την ταινία “Godfather“.

Φωτογραφία: Πένη Θεοδοσίου

Ο “Νονός” έχει την δική του ξεχωριστή γωνία στον χώρο του κομμωτηρίου. Πως θα μπορούσε άλλωστε να μην την έχει, όταν ακόμα και το logo του Barber Royal είναι με τον θρυλικό Corleone.

Φωτογραφία: Πένη Θεοδοσίου

“Τότε οι άντρες ήταν κλασσικοί. Πρόσεχαν το στυλ, το μαλλί τους. Ήταν πάντα προσεγμένοι”.  Μας λέει ο Παναγιώτης Αγγελής, ο ιδιοκτήτης του Barber Royal και αυτός είναι ένας λόγος που έχει τόσα στοιχεία από τον “Noνό” και φυσικά επειδή λατρεύει την ταινία.

View this post on Instagram

A post shared by Barber Royal (@barber_royal) on

Τα μαθήματα ζωής του Μario Puzo στο «Νονό», θα πρέπει να διδάσκονται πρώτα στο σπίτι και μετά στο σχολείο. Φυσικά, αυτά τα μαθήματα, πρέπει να παραδίδονται μακριά από όπλα και αυτοκίνητα που από στιγμή σε στιγμή θα εκραγούν. Αν έστω και ένα από αυτά γίνει κατανοητό, τότε όλοι μας θα γίνουμε σοφότεροι, καλύτεροι άντρες, υπόδειγμα οικογενειάρχη, μέχρι και εξυπνότεροι επιχειρηματίες. Και σε ένα αντρικό κομμωτήριο που είναι ο ναός του άντρα δεν χωράει κάτι άλλο από το “Godfather”.

Φωτογραφία: Πένη Θεοδοσίου

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top