Ένας χρόνος αγώνα για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ και οι γονείς τους ευχαρίστησαν δημόσια

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε εχθές από την ημέρα που ο μικρός ήρωας Παναγιώτης – Ραφαήλ ξεκίνησε τον αγώνα του και όλη η Ελλάδα βρέθηκε στο πλευρό του. Η βοήθεια του κόσμου ήταν συγκινητική και έφερε το ανέλπιστο. Να μαζευτεί το τεράστιο ποσό ώστε ο μικρός να κάνει το ταξίδι στην Αμερική και να ξεκινήσει την θεραπεία […]

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε εχθές από την ημέρα που ο μικρός ήρωας Παναγιώτης – Ραφαήλ ξεκίνησε τον αγώνα του και όλη η Ελλάδα βρέθηκε στο πλευρό του. Η βοήθεια του κόσμου ήταν συγκινητική και έφερε το ανέλπιστο. Να μαζευτεί το τεράστιο ποσό ώστε ο μικρός να κάνει το ταξίδι στην Αμερική και να ξεκινήσει την θεραπεία του.

Οι γονείς του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, με ανάρτηση στο facebook ευχαρίστησαν για άλλη μία φορά τους πολίτες που τους βοήθησαν.

“Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περναει ο καιρός..
Πέρασε ήδη ένας χρόνος από τότε που ξεκινήσαμε τον αγώνα μας για να βελτιώσουμε τη ζωή του παιδιου μας. Ένας δυσκολος αγώνας που βρήκε συμμάχους μας όλους εσάς.
Με την αγάπη σας σταθηκατε δίπλα μας σαν να ήταν δικό σας παιδι. Και ο αγώνας όλων μας δικαιώθηκε.
Τα συναισθήματα μας είναι πολλά αλλά ένα είναι το κυρίαρχο. Η ευγνωμοσύνη. Χωρίς εσάς δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Σας ευχαριστουμε που κάνατε τη ζωή του Παναγιώτη Ραφαήλ πιο όμορφη.
Σίγουρα έχουμε πολυ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Έχουμε όμως την υπομονή να τον διανύσουμε με αισιοδοξία και ελπιδα. Και αυτό χάρη σε εσάς.
Κάθε καινουρια κατάκτηση του Παναγιώτη Ραφαήλ μας θυμίζει πως όλοι μαζί καναμε το αδυνατο δυνατό.
Σας ευχαριστουμε από τα βάθη της καρδιας μας”!!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=363575791686928&id=112576106786899

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top