Άρτος & Ζύμη Αλιμπινίσης, η κορυφαία Ευβοϊκή εταιρεία προϊόντων ζύμης (pics)

«Για να φτιάξεις κάτι καλό, πρέπει να το νοιάζεσαι και να το γνωρίζεις καλά». Στη φράση αυτή αντικατοπτρίζεται η φιλοσοφία της ΑΡΤΟΣ & ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ, της ευβοϊκής εταιρείας που λειτουργεί με αρχές το σεβασμό στην παράδοση των αυθεντικών συνταγών και της τοπικής γαστρονομικής κουλτούρας. Το όραμα του Ανέστη Αλιμπινίση να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων […]

«Για να φτιάξεις κάτι καλό, πρέπει να το νοιάζεσαι και να το γνωρίζεις καλά». Στη φράση αυτή αντικατοπτρίζεται η φιλοσοφία της ΑΡΤΟΣ & ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ, της ευβοϊκής εταιρείας που λειτουργεί με αρχές το σεβασμό στην παράδοση των αυθεντικών συνταγών και της τοπικής γαστρονομικής κουλτούρας.

Το όραμα του Ανέστη Αλιμπινίση να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων στην Εύβοια υλοποιείται με πυλώνα την ιστορία του παππού του, φούρναρη από το 1954, ο οποίος τον μύησε στα μυστικά της ζύμης, της μαγιάς και του καλού ψωμιού. Αυτή η αγάπη για τα φρεσκοψημένα προϊόντα μεταλαμπαδεύθηκε σε όλους τους ανθρώπους της ΑΡΤΟΣ & ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ, οι οποίοι με άξονα την πολύτιμη αυτή κληρονομιά δημιούργησαν μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ολοκαίνουργια μηχανήματα παραγωγής και επεξεργασίας ζύμης.

Η ΑΡΤΟΣ & ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ διανέμει τα προϊόντα της σε καταστήματα λιανικής και εστίασης σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο. Αναπτύσσει δυναμικά τις αγορές food service & retail, καλλιεργώντας σε κάθε συνεργάτη τις αξίες της αυθεντικότητας των γεύσεων και της ποιότητας των προϊόντων της.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία στοχεύει και στις αγορές του εξωτερικού, προχωρώντας σε δυναμικές συνεργασίες, με σκοπό παρουσιάσει την «ελληνική παραδοσιακή γεύση», σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το φρεσκοφουρνισμένο χειροποίητο ψωμί αποτελεί το σήμα κατατεθέν της ΑΡΤΟΣ & ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ, το οποίο μπορούμε να το απολαύσουμε σε τεράστια ποικιλία, με σιγουριά για την αυθεντικότητά του.

Τα δημοφιλέστερα, όμως, προϊόντα ζύμης της εταιρείας είναι το παραδοσιακό τηγανόψωμο και το χωριάτικο τυροπιτάρι, που μυρίζουν διαδρομές σε ευβοϊκό χωριό και ευωδίες από πέτρινο φούρνο.

Η γκάμα των προϊόντων της ΑΡΤΟΣ & ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ ολοκληρώνεται με τα κλασικά βουτήματα και κριτσίνια, τα Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και τα Πασχαλινά είδη, τις αχνιστές χωριάτικες πίτες, όπως και τα προϊόντα σφολιάτας, κουρού, brioche και τις ελληνικότατες πίτσες.

Η προσήλωση στην παράδοση των αυθεντικών συνταγών, οι οποίες παρασκευάζονται με αγνά υλικά, δίνει τη δυνατότητα στην ΑΡΤΟΣ & ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ να βοηθά τον κόσμο να ζει και να τρέφεται καλύτερα, με άξονα την υψηλή ποιότητα και την ασύγκριτη νοστιμιά. Αυτός είναι και ο καθημερινός προσανατολισμός όλης της ομάδας των εργαζομένων στην ΑΡΤΟΣ & ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ, που με κέντρο τον άνθρωπο φροντίζουν για το βέλτιστο αποτέλεσμα στην καθημερινή μας διατροφή.

«ΑΡΤΟΣ & ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ, διατροφή από την παράδοση για τον άνθρωπο»

 

ΑΡΤΟΣ & ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ

Πεΐ Δοκού, Χαλκίδα, Εύβοια

Τηλ./Φαξ: 22210 90046, 76446, 86315

Web: www.alibinisis.gr

Facebook: Άρτος & Ζύμη Αλιμπινίσης 

Instagram: artos.zymi.alibinisis

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top